Да налазиш блога на Бого

яицазимитпо лъгуг

гостите пишат за Яицазимитпо Лъгуг налазване:

Никой да не ме прережда! Яицизимитпи лигъг, логи-доги, ией в какво добро настроение съм! Разбрах, че има терен за налазване! Не помня кой ми се обади, но и да помня няма и да го издам, но е ето, че съм тук, в блогчето на Бого. Българското гостоприемство е всеизвестно и малко преди да вляза Бого каза да се събуя – ама и бос мооога да се забавлявам ;-) !Бого вика „чувствай се у дома си“ – ама няма нужда, аз съм си нахален.. ще свикна.

Малко Wysiwyg едитора не ме кефи, туй да не е уърдпрез? Друго си е едно лайфтаипче да сложим,а? Няма как да не се намесим. Ах, едно линкче да сложа тук, едно линкче да сложа там. Наливайте бирата! За мен – две, на гости сме, бе! Я да видя какво има по шкафовете? Ау, задава се баркамп. Бре, ама тоя блог много подреден – категории има, че даже и се ползват.

Мен, любимата ми е „ънсортед“ – най-подредено ми изглежда. Ау, туй много добро мезенце, ве – Георги е докарал пършута. Брей, 3лв дал и черпи всички – той е комунист! ;) Нищо, ще го излапаме, ама ще питаме и за още.

Да сменя музиката, може ли? Супер, мерси за гласуваното доверие – пълен поворот към тоз плътен бас – нека да пръщи и пука. Някои гости почват да ме гледат обвинително. Не ми пука – свикнал съ, ще я слушат – и те ще свикнат. Ам, още една бира? Благодаря. Кофти било да си блогър?!

Партито рехаво ми изглежда, да дръпнем още хора, а? Звъним на Велян, звъним на Дончо, звъним на Вени, да видим кой ще се събере около басейна. В лоунджа е истината – само програмирстване не може, нали? Докато пиша това дръпвам сандвич и бързо след него втори – на гости сме, бе!

Приказката тръгва, някои спорят на кой му е по-голям сървъра, други – лъгуга. Всички се забавляват, останалите гледат като SEO guru – яицазимитпо. Сандвичите понамаляха, с тях и музиката.. бирата свърши.. аз май ще си заминавам..

Мерси за гостоприемството, Бого! Утре, пак?