934 лева за шкаф, 1146 лева за софтуер

Такава е цената за държавния ни апарат. На тези цени бяха спечелени търговете за доставка на шкафове и Windows за държавната администрация. Ако се чудите кои ще плаща за тези пределно високи цени, да знаете, че това сте вие, да и ти които сега четеш това. Това е абсурдно. Срам ме е, че ме управляват такива хора.

Нека да видим, дали ще приемат цените. Айде на бас, че да.

3 мнения за “934 лева за шкаф, 1146 лева за софтуер

 • Reply Георги Д. 12.12.2007 at 22:11

  Причината за да постъпват така, е много проста: баламите, тоест ние, които в края на краищата плащаме всички сметки, пак няма да им направим нищо! Бас ловя, че никой дори няма да замери с развален домат малкото лайненце Николай Василев, камо ли да направи нещо по-адекватно. И защо да не платят и по 10000 на копие, след като парите не са техни и каквото и да правят, никой не им търси отговорност?

 • Reply bogomil 12.12.2007 at 15:52

  „Най-ниска дадена цена“ както е обявено в търга. Има и друго понятие, нещо от рода на най-икономически изгодна на територията на държавата поръчител, ама ние сме по първата.

  Ако два консорциума се наговорят (тайно) да дадат много висока цена, то този с по-ниската ще спечели, без значение, че най-ниската печелеща цена е всъщност бая по-висока от продажната в момента.

 • Reply Комитата 12.12.2007 at 15:09

  Тия цени са ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ. Как се мотивират? Не може ли да се оспорва решението по законов път?

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.