• Аз избирам да гласувам за Финландия на Евровизия, а ти?

  Един път заеби Гърция и Македония, чалгарино и гласувай за истинската музика – Teräsbetoni с песента им Missä miehet ratsastaa ( Когато всички яздят напред)

  Ето и клипа към песента:

  Друг клип, който ви препоръчвам да гледате на същата група е този, ама го гледайте. Песента е с гръмкото име „Робиня“. В нея лирическия герой казва „Робиньо, изпълни моята воля и ще получиш награда – голямо удоволствие …“

  Айдеееееее :)

  Да си припомним и кой спечели преди 2 години :)

 • Iron Maiden ще бият унгарци по време на фестивала sziget

  Разбира се, че с качествена музика и с много много емоции. Днес от великата група са се съгласили да свирят на фестивала, който ще се проведе от 12 до 18 август в Унгария.

  R.E.M щели да представят нов албум пак там. От организаторите обещават да има много емоции – както винаги.

  Отидете

  Kъмпинг билета, който ви дава правото да се разположите в каравана или палатка струва 120 Е. Ако имате къде да спите, цената ще ви е 100 Е. А, ако искате само за ден си прогответе 32 Е. Билети, можете да си купите от тук

 • Whitesnake и Def Leppard в София

  Това лято ще се наложи да се поохарчим доста или пък ще се наложи да се пропуснат няколко концерта за съжаление, но това не прави маловажен факта, че Whitesnake ще са подгряваща банда на Def Leppard (или обратното). Двете банди ще забият на 4 юли на стадион Академик.

  Тея промотъри се съспиха да канят банди тук това лято, да не сме милионери, че да идем на всичките, еййй :)

  Билети

  Билетите за концерта ще бъдат на цени oт 30 до 50 лв. Първите 2000 билета ще бъдат на изключителната промоционална цена от 25 лв.!!! Билетите могат да бъдат закупени от www .ticketprо .bg, както и от партньорите им

  Заминаха билетите:

  Истински рекорд в билетните продажби за концерта на британските рок великани Деф Лепърд и Уайтснейк беше реализиран тази сутрин. Всички 2000 билета на промоционална цена от 25 лева бяха разпродадени само един час след пускането им в касите на Тикетпро.

 • Сайта на eventim.bg не издържа наплива на феновете на Металика и KISS

  Днес цял ден сайта на единствения он-лайн начин за сдобиване с билети за Metallica и KISS е недостъпен. Интересно, е че от там даже не са и помислили за този проблем, да не говорим, че не е и преведен на български, но това е друг проблем.

  Поредното доказателство колко зле може да бъде планирано едно уеб-приложение и как могат да се губят пари по този начин.

  Освен да натискаме f5 с надежда да  се появи, можем да скокнем и до Германос или Пикадили, които имат договор за продажба на билети на двете велики банди