Сайта на eventim.bg не издържа наплива на феновете на Металика и KISS

Днес цял ден сайта на единствения он-лайн начин за сдобиване с билети за Metallica и KISS е недостъпен. Интересно, е че от там даже не са и помислили за този проблем, да не говорим, че не е и преведен на български, но това е друг проблем.

Поредното доказателство колко зле може да бъде планирано едно уеб-приложение и как могат да се губят пари по този начин.

Освен да натискаме f5 с надежда да  се появи, можем да скокнем и до Германос или Пикадили, които имат договор за продажба на билети на двете велики банди

6 мнения за “Сайта на eventim.bg не издържа наплива на феновете на Металика и KISS

 • Reply valman 09.03.2008 at 12:26

  v germanos v st.zagora se prodavat spokoino i bez izli6ni nervi!derzaite!!

 • Reply radiewolf 20.02.2008 at 10:53

  И аз обикалям Germanos-и и тези точно дето ги обикалям били чули, че в други продавата, ама толкова…

 • Reply HeavenWarrior 16.02.2008 at 15:44

  Обиколих 2 магазина на Германос и в двата ми казаха, че навсякъде в тяхната верига са свършили бланките. Сайта също не работи. Въобще ужаст.

 • Reply emicha 16.02.2008 at 6:57

  Мда, много, много зле, пълно безобразие. Аз в петък няколко пъти се опитах да им отворя сайта, след като разбрах че само те продават билети – и нищо. Хубаво, че имат и не-толкова „хай-тек“ подход и все пак имат каси в Пикадили и Германос.
  Ако продаваха билети за хиляди събития (както примерно ticketmaster или ticketsnow) тогава…?

 • Reply Бобсън 15.02.2008 at 20:54

  в София може да се купят билети и в зала България, а за Металица първото количество с намаление билети е изчерпано. сутринта към 10ч взех за кисс и културшок от зала България където ми казаха, че и в събота работят и ще имат и за Металица.
  в 1830 отидох в германос да взема за металица, но вече беха изчерпали първите колко там с 10 лв по евтини билета…

 • Reply LordDoskias 15.02.2008 at 19:25

  Колкото и добре да е планирано/изпълнено едно уеб приложение, ако наплива е голям и се разчита само на 1 сървър то рано или късно се стига до този неприятен момент. Дано поне някои погледне към linux-ha.org и linuxvirtualserver.org

  PS. Този плъгин, който се ползва от всички WP базирани блогове за OpenID съпорт няма ли да излезе нова версия, която поддържа делегирани ID-ta?

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.