Довечера в bTV

В новините довечера (31 януари)(от 19.00 нататък) ще има репортаж относно наредбата за следене на Интернет информация на потребителите. Гледайте новините и коментирайте тук :)

Update

––

Eто, тук може да се видят новините, където е и репортажа.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

9 мнения за “Довечера в bTV”

 1. Не успях да видя репортажа. В късните новини ли го излъчиха? Възможно ли е някой да го пусне в youtube или vbox7?

 2. @Емералд: Както се казва, добре че имаше и това.

 3. @nin: Относно Skype – те са работили по сигнал и са намерили единия от веригата и когато са отишли да го спипат – са му пращали снимки по skype. :)

  В смисъл не са разбрали от Skype, че той разпостранява такава информация, така, че твърдението им, че, чрез скайп са разркили престъплението не е вярно.

 4. А относно криптирането – така ще направят потребителите, които са малко по-навътре в нещата. БОП-аджиите като видят криптирани канали ще помислят „леле колко терористи“ и ще стане едно криптиране и декриптиране на информация…. тоест същността на термина „българска работа“

  пс извинявам се за поредицата ок коментари.

 5. Трябваше малко повече време да ти оставят да ги позатапиш малко „хитрите“ които се сетиха да вдигнат на крака е-обществото в страната ни.

  Иначе направо зяпнах, като видях Бого по новините! Изпуснах си пърженото картофче на панталоните. :)

 6. Току що гледах репортажа. Какво ще кажеш за твърдението, че хванали порнограф пренасял снимки по скайп, благодарение на наредбата. Имам неприятното чувство, че комуникациите през скайп се шифроват и е много трудно да се разкодират. Помня имаше случай в Дания молеха Скайп да им разшифрова някакъв разговор и те отказаха. Вярно ли е това, което си мисля.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.