БНТ и БНР дават рамо на протеста

След като два дни в новините на БТВ се появяват информации за наредбата и протеста, утре по БНТ в сутрешния блок ще се дискутира този проблем. Очаквания час е около 7.35, което си е доста рано, но пък доста хора вече са станали.

След това към 08.50 по програма „Хоризонт“ се очаква да има отново виртуален сблъсък, можете да слушате и там. Горе долу по същото време и радио „Пловдив“ ще се включи с репортаж.

Благодарим ви!

А ако искате да се забавляваме – елате на протест от 12.30 до 14.30

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

7 мнения за “БНТ и БНР дават рамо на протеста”

 1. Фашисти. Плашете с тероризъм и куп, глупости! сега сигурно ще се самовзривят (МВР) и ще накарат всеки 1 индианец да гласува за наредбата, която дори и не го засяга. Язък за Информационного общество. Ще ни подложат на гонения и мъчения а накрая и сигурно ще ни набиват на кол :))

 2. Лошо, лошоооо..
  Така събраната информация може и ще бъде използване срещу всеки несъгласен с мафиотската власт в бъдеще. Тотален контрол над мишленцата ;)
  Егати матрицата! Трябва да направим нещо.

 3. Мисля че мвр и евро съюза и кой ли не още се подиграват истината е че Европейският съюз направи 10000 отрицателни неща и 5 положителни.Да дойдат да ми криптират гащите и чорапите и да ми следят чертата на ануса какви маневри е направила ние да не сме затворници ние сме свободни хора живеещи в зависима държава …

 4. @kalata. Никак не са „смешни“. В държава, където всичко минава при първо хрумване ще забранят криптографията и точка. Ама 50-на души щели да протестират веднъж-дваж…. голяма работа, нали е „демокрация“: „те“ да си протестират, „ние“ ще си я караме, както си знаем….

  Фундаменталният проблем е националния манталитет. Повече от столетие хората са използвани да служат на държавата, а не тя на тях. Затова и в момента, в който някой се види облечен с власт нагласата му не е да обслужва другите, а те да служат за осъществяване на целите му. И мнозинството приема това защото съзнателно или не, всеки член на това мнозинство би следвал същия модел ако би имал власт.

 5. Пфу, събуждам се, отпивам първата глътка кафе за деня и на телевизора – Б(л)ого Шопов :D

  Жалко, че не хванах сутрешния блок от началото…

 6. Хах, смешни са. Много е хубаво да има мониторинг на цялата работа, ама не се ли усещат нашите, че хората работят с криптиран трафик.

  Цялата им система ще рухне при този криптиран трафик. Един пример:

  1Мегабайт/с е 25% CPU потребление на P4 3.2GHz. Само да ми кажат как моят интернет доставчик ще може да запамети 10 мегабайта/с криптиран трафик ?

  Дали се усещат че торентите масово работят вече с криптиран трафик. Масовия трафик е от торенти.

  Виждам как ще клекнат и ще молят потребителите да си качват програми за да им се следи трафика.

 7. Направо да не повярва човек! Явно страдат от липса на новини и интересни неща, че да дават рамо на протеста :) Важното е, че го разгласяват! Браво!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.