11 дена до блогосрещата

11 дена останаха до блого-срещата. Всеки, който желае да дойде е добре дошъл. Какво е новото:

1. Имаме обособени панели, идеи и мини-събития в рамките на кампа. Можете да ги видите тук.

2. В панела за дискусии и лекции, ще се представят страшно интересни неща, а ако и вие имате какво да кажете – елате и споделете, ако не остане време, разговора продължава заедно с Блог Бира или с идеи за следваща среща.

За да участвате е желателно да се регистрирате за участие. Добра начална точка за това събитие е страницата му.

Нека този пост се счита и за официална покана за всеки, който има блог или който иска да разбере повече за това да дойде на събитието. Хора от цялата страна са повече от добре дошли. Ще има конкурси с награди, идеи и добро настроение.

Поканени сте ! Хайде.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

8 мнения за “11 дена до блогосрещата”

 1. Дали ще е възможно да пуснеш регистрацията през OpenID? Има май приставки за WP за идентификация на човека през OpenID и после регване в сайта. Не че е проблем, просто не искам парола, нито да си давам мейла за регистриране. Затова се моткам нещо и все се чудя дали да те занимавам с това ;) Ако съм само аз — няма проблем, ще се регна.

  Иначе ще е готино, ако прерастне в нормален и редовен баркамп, както го описа Киро по-горе. Ако има достатъчно хора с идеи и свободно време, даже и предварително записване не е нужно ;)

 2. Интернет и проектор ще има, както и лаптоп с OpenOffice. По кое време, ще се разберем на деня на кампа, когато се видят всички лекции

 3. тимичка… добре :) ама възможности за прожекции на слайдове какви ще има, по кое време, как ще става?

  аз не знам какво е бар-камп, ама обичам предварителната организация и информация…

 4. Аз съм ходил на един БарКамп в Лондон, там идеята е следната:
  – отиваш на датата на мястото
  – регистрираш се
  – ако искаш да говориш нещо се записваш на таблото за разговори
  – като ти дойде реда говориш, а преди това участваш в другите теми , браузваш си в Интернет и си похапваш сладко

  Аз много се радвам, че такъв тип събития се организират и тук, защото наистина всички са участници. Помня че на този баркамп, който беше Уеб 2.0 ориентиран, даже инвеститори си намериха проекти в които да инвестират.

  Атмосфертата е чудесна, макар, че не познавах почти никой и не бях много добър с английския, ама всички ме разбраха .. или поне така си мисля

 5. @Longanlon: Всичко това ще се случи на кампа – това му е целта, даже и информацията за събитията е повече, но все пак доста хора очакват някакви рамки.

  Виж каква е идеята на Баркампа – иначе очаквам от тебе някаква темичка :)

 6. Абе само на мене ли ми се струва, че малко скрито-покрито се прави тоя камп? В сайта има съвсем малко информация за него, допреди ден не се знаеше какво изобщо се планира като събития, сега излязоха някакви събития, ама без никакви подробности…

  Ето примерно конкурса – изобщо не пише кой може да участва и как, нито някъде видях какво щее журито. „Опитни блогъри“?!?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.