Euro2008.sportni.bg. Пак за Нетинфо

Днес реших да посетя родния сайт за Евро 2008 и да се информирам. Ето какви акценти видях, от които направих всичко друго, но не и да се информирам:
nis.png
цъкнете на картинката, за да се се види в целия си блясък.

В същия стил на журналистическа и редакторска пестеливост, бих добавил, че аз отивам за да се информирам, а не за да се ак…
Заглавието „Хърватска звезда избира д…“, кърти мивки

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

5 мнения за “Euro2008.sportni.bg. Пак за Нетинфо”

 1. @Kosio – мерси за смяната :) Абе леко в страни пак има едни акценти, дето са срязани, ама там не е толкова фрапиращо.

 2. @Георги Боцев
  Коментара ти е излишен ако правилно предполагам, че това е твоят сайт http://botzev.info/blog/ то тогава гледай си в своята паница. Joomla виждал ли си някога как излежда или просто това е заучена фраза която казваш когато нещо не те кефи как е направено ? HTML-a и аз не искам да коментирам, там или добро или нищо (Това ми е болната тема). YSlow оценката на http://euro2008.sportni.bg/ е 37, за сравнение:
  http://www.bogomil.info/ = 32
  http://dir.bg/ = 40
  и най високо http://yahoo.com = 83
  Така че невиждам кое му е толкова ниското на точките, най-малкото за разлика примерно от този блог, чиито точки са доста близки с тези на euro2008.sportni.bg , то еврото има доста банери и броячи които бавят зареждането му.
  Единствената градивна критика (а не просот злбоно заяждане ;) ) беше за акцентите, но това е проблем който самите ние сме взели в предвид и както се вижда е отстранен.

  Поздрави и приятен ден.

 3. Като човек се опитва с трици маймуни да лови – няма да стане. Просто многоуважаемите хора от „Нетинфо“ са си спестили куп пари, като са дали на някой техен служител да промени една тема за Joomla, която е била харесала на шефа.
  Жалко е да се гледат такива изпълнения. Грешките в генерираният изходен код са много, но лесно поправими. Страницата използва HTML 4.01 – което е смешно от съвременна гледна точка според мен. YSlow оценката неможе да е по ниска просто (: Ползването на таблици за дизайн днес…. Пък като гледам ключовите им думи и описанието им…или по скоро тяхната липса…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.