Zapishime – нова услуга за блогъри

След като Pingnime започна своя възход и скоро ще стане част от 2 по-мащабни проекта за блоговете у нас, се появи неговото братче, наречено Zapishime, което в началото си, че представлява проста rss2mail и atom2mail услуга, но в плановете на екипа се включват и следните нови неща:
1. Възможност за персонализация на получаването – кой източник, на кой мейл и на колко време да го получават. Дали един път на ден, на месец или веднага след като излезе?

2. Възможност за филтрация – изпращай ми на мейла съобщенията от ресурсите с които съм се записал(а), отговарящи само на определена ключова дума (Примерно „Троян“). Ще се предлага и обратната услуга – не ми пращай публикациите с тази ключова дума, а всички останали.

Скоро, ще има и още чудесни нови функционалности. Ако искате бутончета за блога си или за сайта си, който има RSS или повече информация, можете да посетите сайта, който за да се развие има нужда от вашата помощ.

Хайде на Zapishime.com (може временно да не се вижда от определени доставчици, заради обновяването на DNS).

One thought on “Zapishime – нова услуга за блогъри

  • Reply Google Backlinks Update 30.04.2008 30.04.2008 at 15:10

    […] се сдобих преди дни), да не забравя да докладвам за новият проект на Бого и компания, наречен с леко странното име […]

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.