webMap (web2.0crew) – made in Bulgaria

Както споменах преди няколко дена, ще пускаме услуга, която ще е полезна за всеки Уеб 2.0 потребител, поне от следните категории:

Уеб 2.0 сайт или услуга – имате ли сайт, който предлага Уеб 2.0 услуги или пък сайт , който информира за Уеб 2.0. Ако отговора е „Да“, вижте по-долу

Уеб 2.0 ентусиаст – Интересувате ли се от Уеб 2.0? А искате ли? Ако отговора е „Да“, вижте по-долу

Уеб 2.0 инвеститор – Имате ли желание да научите за ценните идеи в нашето Уеб 2.0 пространство. Искате ли да се свържете с тези хора и да поговорите по бизнес? Ако отговора е „Да“, вижте по-надолу.

Уеб 2.0 медия – Какво знаете за Уеб 2.0? А читателите ви интересуват ли се от тази тема? А знаете ли, че има Уеб 2.0 за бизнеса? Ако искате да научите повече за това, вижте по-долу.

„НЕ“

Ако не се интересувате от тази тематика, може би ще искате да рекламирате на уеб-сайта и да привлечете Уеб 2.0 аудиторията и специалистите от които зависи бъдещето на Уеб.

„ДА“

Тъй като услугата ни е в ранна „бета“, което е нормално за всеки уважаващ себе си уеб 2.0 сайт имаме нужда от съгласието ви за участие със информация. Ако попадате в една от тези групи,моля вижте този сайт –web2.0crew.net

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.