1,2,3 и готово

edno23.com е сравнително нов уеб-сайт поставил си за цел да привлече вниманието на всички към микро-блогинга.

Какво е Микроблогинг
Преставете си, че ходите по улицата, птичките летят, пролет е, мирише на цветя и на скара от близката кръчма. Първото, което можете да си помислите е „Ех, как ми се пие бира сред природата“. Ако напишете това в блога си, ето ви микроблогинг. Целта е с около 100 знака да пишете какво ви се случва, как се чувствате, защо се чувствате така и т.н. Не забравяйте да пишете и доста често в този микро-блог и вече имаме изпълнени всички предпоставки за да бъдем наречени микро-блогъри.

1,2, триииииииии

Този интересен сайт, ви дава възможност да се откриете сметка при тях и да започнете да микроблогвате веднага. Регистрацията отнема около 30-40 секунди и вече разполагате с всички възможности да се прочуете, като споделяте това, което ви е на сърцето :)

Какви са плюсовете, спрямо други подобни услуги:

1. Изцяло на български език е. Това е огромен плюс за всяка система.
2. Лесен е за използване. Само с 1 клик можете да се публикувате темата
3. Можете да изпращате частни съобщения от потребител до потребител
4. Чудесен графичен изглед без реклами и без излишни анимации и функционалности.

Интерфейс

След като сте регистрирани, имате на разположение инструменти за правене на профил. можете да си сложите аватар или снимка, да си дадете препратка към сайта или блога си, да видите колко човека се интересуват от това, което пишете и да посетителите да видят от какво се интересувате.


Другата възможност, която имате е да следите приятелите ви, които сте си добавили, какво са писали в последно време, да видите, кой ви е писал на вас директно и да слагате постове в селекцията си любими постове, които да си четете в последствие.

Кой има общо с мене?
Искате ли да видите, дали имате микро-блогъри с подобни интереси? Това е най-лесното. можете да го направите посредством етикетите. Всеко може да напише етикети за себе си и на главната страница на сайта се появяват най-популярните такива. Например, ако се интересувате от PHP, можете да видите колко други има като вас:

Хайде на манията
Причини да се запишете има много. Дори Азис го е направил. Направете си профил още сега и изпробвайте зарибяващата мания да блогвате.

Сайта е в процес на постоянна разработка и ако има проблеми, екипа ще ви бъде благодарен да им ги съобщавате.

9 мнения за “1,2,3 и готово

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.