Всъщност дали МВР е хванал педофил или не …?

След като на сайта на „Електронна граница“, използвахме примера за това как МВР и хванало педофил използващ Skype, получихме отговор от обвиняемия, ето го и него:

Истината във факти за акцията на лицето Явор Колев на 28.01.2008:

1.Никога – ПОВТАРЯМ – НИКОГА не съм ползвал ,,Skype,, за изпращане на снимки с каквато и да е порнография – ТОВА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ в хода на разследването!!!

2.Малката (може би)подробност,която лицето Явор Колев спести на зрителите е,че синът ми е на 14 и половина години и не само ми знае паролата в ,,Skype,, ами лично той е създал акаунта! 3.След като ,,канадския полицай,, е говорил с мен нека да каже – КАКЪВ МИ Е nickname-а в ,,Skype,,?

3.Незнам какви невероятни разследвания е направил лицето Явор Колев,но мога много лесно да докажа,че не съм работил в ДИСКОТЕКА от 2001г.!!! нещо повече – НИКОЙ НИКОГА НЕ МЕ Е ВИЖДАЛ ДА РАЗГОВАРЯМ С 13г. момиче,камо ли да имам интимни отношения с него!

4.Как е възможно да имам интимна връзка с когото и да било и НИКОЙ НИКОГА да не знае поне първите букви на момичето?! Тя сама ли е била(разбира се нямала е никакви приятелки с нея) , аз сам ли съм бил с нея в пустинна София!!

5.Къде са са свидетелите на всичкото това в което ме обвинява лицето Явор Колев? Те в България ли са или в хиперпространсвото? – Нека да разберем името на ,,канадския,, педофил под прикритие! Защо е толкова потаен – нали вече съм разкрит!

6. Защо от 28.01.2008г. до днещна дата (11.3.2008г.) все още нито аз нито личния ми адвокат не е допуснат да се запознае с доказателствата против мен – незнам дали знаете,но това е МОЕ ПРАВО ЗАПИСАНО ЯСНО в наказателно-процесионалния кодекс!!!

7.Не влизали (съвсем леко) в противоречие лицето Явор Колев като твърди,че хем интересите ми са насочени към ,,..деца между 3-10г.,, – хем в един момент се оказва,че съм имал връзка с 13 ПОВТАРЯМ 13 годишна?!Нещо не се връзва много тази логика?!

8.Още една (съвсем малка) подробност,която по незнайни причини лицето Явор Колев или въобще не се интересувал или не иска да сподели със зрителите – ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 години СЪМ НАПРАВИЛ ПОВЕЧЕ ОТ 100 – ПОВТАРЯМ – ПОВЕЧЕ ОТ 100 детски рожденни дни!!! Е би било съвсем логично да попитаме лицето Явор Колев – КАК ТАКА НИТО ЕДНО ДЕТЕ ИЛИ РОДИТЕЛ НЕ Е ЗАБЕЛЯЗАЛО,че съм педофил? Дори само веднъж? Нещо повече – имам много случаи – да правя поредни години празненсва на ЕДНИ И СЪЩИ СЕМЕЙСТВА!!ЗАЩО НАИСТИНА?

9.Защо лицето Явор Колев не е разпитал нито един – ПОВТАРЯМ – НИТО ЕДИН свидетел по обвиненията към мен?!Или само ,,канадците,, имат това СВЕЩЕННО право? ОТНОВО ЩЕ ПОПИТАМ лицето Явор Колев – КЪДЕ СА СВИДЕТЕЛИТЕ??!!

10.За последно искам да споделя с Вас – всички,които четете тези редове – едно мое лично мнение – ТАЗИ АФЕРА ,,Skype,, не е ли един опит да се ОЗАКОНИ навлизането в личното web-пространство на всеки БЪЛГАРИН?!!!!!

Aко имате коментари – пишете – надявам се, че ще намерим начин да получим отговор.

6 мнения за “Всъщност дали МВР е хванал педофил или не …?

 • Reply Андрей 25.01.2010 at 0:07

  Преди време, след сериозни разногласия с жената от сайта http://www.neviana.com ,преди да го има този сайт, се стигна до там, че бях привикан от Явор Колев и компания. В Интрернет Пространството се бяха появили ероточни клипове на въпросната Невяна. По същото време излезнаха и публикаций в която някаква журналистка се опита да ме изкара, педал, а пък психоложка от Биг Брадър, коментираше поведението на Някъквв ник и може би визираше мен…. Направих си труда да прочета малко и за Явор Колев. На всеки въпрос, който ми задаваше имах отговор. По време на срещата ни разбрах, ( след 3-та до 5-тата минута )че ме бълфират за всичко ! Тогава работех в Паурнет и отговарях за район Гео Милев и Слатина. Прилагаха тактиката на добрия и лошия полицай, късаха написаното и пак ме караха да го пиша, но след скъсването на листа, аз отказах категорично да пиша – казах им да си го вземат от кошчето !
  Един от подчинените му , ме попита: От какво разбирам – казах му мрежи и комуникаций. – А от ток разбираш ли ? Ми разбирам, колкото да не ме удари !
  А ако те ударя с лаптопа по главата ? Е недей, че ще се счупи !?, а в същност през акъла ми мина:
  ТО В ТАЗИ СЛУЖБА…, ТАКА ЛИ ПОЛЗВАТЕ КОМПЮТРИТЕ (лаптоп), със специално предназначение от Баш Специалистите ! Бях потресен !
  Изложих си възгледите пред кибер полицая, не съм се крил, но на въпросите, които можеха да ме вкарат в капан, неотговорих. Не се преитеснявам да казвам истината и знам, че няма осъден за казването и показването на истината. Има случай на убити :((( и за това даже сайта, за който стана дума по-горе, се води на мое име и има тел. за връзка с мен. Ако иска човек да прави золуми в нета – вариянти колкото щеш така че да останеш безнаказан. Аз лично съм против педалите ! , но много лесно може да се модифицират данни от кибер мрежата и да се употребят срещу някой. Кибер полицайте се пробат да те принудят да си признаеш под силен натиск и после като кибер вампири да ти изпият кръвчицата.
  Дано някога Явор Колев да прочете част от нещата, които изписани тук в нета за него.

 • Reply ToonOfTheWeek 14.03.2008 at 17:46

  Само бих искал да спомена, че клоунът Явор Колев е една изключително жалка личност. Сумарно:

  1. Изключително технически неграмотен – този човек и до момента не знае, че арестувайки ADSL модем и суич става за смях дори в очите на 12-13 годишни. Интересно е кой, кога и как го е произвел в „експерт“. Този човек има изключително проблеми при възприемането на заобикалящия го свят (в който всички са бандити и педофили, а и как иначе). Проблемите се задълбочават изключително при навлизането му в света на технологиите. Този кадър е поръчков бияч и никога няма да надскочи това си амплоа. Защо не му предложите да демонстрира знания в една публична дискусия:) Нали е експерт, трябва да респектира и с експертни познания, не само с вид на силов техник. Да сте чули той да е главно действащо лице в един (поне един) технически семинар? А знаете ли защо не можете да си спомните дори един такъв семинар? Техническата му неграмотност има и продължение в правна неграмотност. Без приключване на никакви следствия, без дори започване на първоначални съдебни производства, този човек публично обвинява граждани без присъда за престъпници. Прави това по официални медии. Изземва ролята на съда и официално е един от примерите за превръщането на България в милиционерска държава, което нямаше как да не се случи под управлението на БСП (нищо научено не е забравено). Ако съм на мястото на потърпевшите, бих го съдил до дупка. Особено ако ме оправдаят, съд до полуда. Ако трябва ще платя на всички телевизии да въртят клип с неграмотните му изпълнения и с биографията му.

  2. Истерик – попитайте потърпевши за начина му на действие и ще ви кажат доста интересни неща за изстъпкенията му. А по-специално изстъпленията му в Онлайн.БГ и истеричния му и назидателен тон едва ли ще бъдат забравени от потърпевшите и не е нужно да ми вярвате, а да ги попитате. Интересно е да се види на основата на какъв психотест е назначен. Този човек изпитва жестока злоба към всеки, който знае повече от него по темата Интернет, а това по моя оцена е 98% от населението в градовете. Спомнете си какво каза той като го питаха за тези, които са протестирали пред ДАИТС – „тези момчета не познават материята“. Със сигурност той ще си изкара злобата някой ден върху поне един от тях. Помнете ми думите.

  3. Изпълнител на мокри поръчки – политиката на МВР по отношение на т.нар. „интелектуална собственост“ (твърде силно наречена интелектуална – в 90% от тази собственост липсва интелект), се движи от няколко фирми и адвокатски кантори. Една от тях е кантората на певеца или певицата (кой знае…) Заки Соколов. Това е място, от където реално се управлява експерта Колев. Другото е едно сдруженийце BSA. Изключителна гордост е човек не само да не им плаща софтуера, но и никога да не работи с тях. Интересно с техен софтуер ли са си разработвали интернет страницата, защото ако е така, той не става дори за забавление.

  Затова на всяко публично излизане на силовия техник Явор Колев трябва да му се задават директни въпроси за компетентността му. Все едно в какъв стил. Този човек не може да бъде обиден, повярвайте ми. Също така е нужно да се изпращат редовно запитвания чрез депутатски питания в парламента как този човек е произведен в експерт и от кого. И да се пита постоянно как така всички семинари, на които учстват представители на ГДБОП са организирани от частни фирми или техни представители (например последния в Сливен). ГДБОП е частна милиция и не забравяйте нито за миг това. Не дължите на това събирателно дружество никакви данни, никаква помощ, а какво ли да говорим за уважение (уважението не е вродено и задължително – то трябва да се заслужи).

  Един интересен въпрос. Знаете ли как ГДБОП установява доказателства? Просто гледа заглавия на файлове, а дори и това не гледа. Всичко е на кило и око. Ако един „арестуван“ диск е с капацитет 200 GB, в него задължително има 200 GB „пиратско“ съдържание. Такава е логиката. Няма преглеждане на файловете от експерти, няма нищо подобно. Знаете ли, че има хартиен документ, който има претенциите да бъде „експертиза“, в който съдържанието е документирано с изпълнение на командата „ls“? Знаете ли, че този документ е предоставен като доказателство на съда.

  Знаете ли, че цялата кампания с преследването на педофили има медийна стойност и цели да оправдае милиционерщината? Знаете ли, че този човек стои в дъното на превръщането на ученици в доносници и официално ги подтиква към гледане на порнография (за да можело ако видели детско порно да сигнализирали, а случайно попаднал на порно, че и детско едва ли има). Забелязвате ли тенденцията с детското порно да следва тази с наркоразпространението – производителя го прикриват, потребителя го наказват. А знаете ли защо е така? Защото е най-лесно и удобна разправата. Криминализирайки притежанието на файлове с детска порнография, може да се извърши разправа с всеки, защото няма как да се докаже дали те не са подхвърлени или сложени там. Защото е леко абсурдно в България да има проститутки на 10-12 години, които правят пари за някого, а от друга страна да има такава капмания срещу притежаване на снимки с детска порнография. Това не е оправдание на педофили, но не може извършителя на заснетото да бъде наказван по-рядко от зрителя, освен ако последния не е платил и поръчал сцените. Всеки притежател на компютър свързан в интернет средата не е застрахован срещу проникване и поставяне на такива снимки. Детското порно се е превърнало в един универсален инструмент за изнудване, шантаж и оклеветяване. В същият момент, в който Явор Колев дава поредната си медийна звездна конференция, на бул. Прага можете да срещнете проститутки на не повече от 16 години, а някои според мен са и по-малки. Край тях тържествено преминават полицейски коли, който тормозят хора минаващи вечер през парка Мадара и ги претърсват и им проверяват документи. Проститутките никой не ги закача…

 • Reply Георги Даракиев 14.03.2008 at 10:13

  Аз на негово място бих съдил държавата. Бого, а ти пиши малко по-ясно и с малко разяснения, защото поне 10 от 20-30 от приятелите ми на които разпратих връзка към тази статия изобщо не се сетиха за какво става въпрос, нито имаше от къде да разберат.

 • Reply Комитата 13.03.2008 at 16:51

  Ужас, ужас. Как 13-годишния ти син може да те вкара в затвора, ако Румен Петков е министър.

 • Reply Longanlon 13.03.2008 at 14:31

  хехе, мислех аз да го публикувам това, ама ти ме изпревари. ново доказателство на поговорката „бърз или мъртъв“ :)

 • Reply Веселин 13.03.2008 at 13:38

  Присъда според подозрение – това е било широка практика при другаря Сталин.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.