Искате ли да станете изобретатели от ново поколение?

Какво става, ако имаме в главата си идея, а нямаме пари и време да я реализираме. Какво може да стане, ако вие сте следващия уеб-гении, а не използвате шанса си. Какво става …

Много въпроси могат да се генерират, когато нещо е неясно. Ето какво може да се случи, ако работите с хората, които имат парите за да успеят идеите ви. НЕ, те няма да ги откраднат, а ще ви помогнат да спечелите от тях, съответно и те да спечелят. Въпрос на избор и на ясно бъдеще, свързан с големите пари, които заслужавате за идеята си и за мисленето си.

Ражда се звезда
Да речем, че имате идея за направата на уеб-сайт за продажба на трактори. Продажбата става он-лайн, като клиентите, могат да си сглабаят сами какъв трактор искат да получат. За да се реализира идеята ви трябва много повече от добро желание и свободно време. Трябват пари за реклама, за разработка, за проучване и за какво ли още не. Появила се е звезда – Вие, появил се е и уникален продукт, който ще ви направи богат или най-малкото известен.

Какви са вариянтите
Да намерите пари е лесно и трудно. Всяка банка може да ви отпусне кредит при смазваща лихва, но ще имате парите. Всеки инвеститор от тип “борец”, който е заинтересуван от този бизнес ще ви даде парите, но продуктът няма да е ваш никога, макар и вие да си мислите така. Можете разбира се и да се помъчите да вземете от приятели, но все пак пари се правят с много пари.

Тази мъдрост не е измислена от нищото, а е плод на опит. В България до сега беше много трудно да се намерят пари, за да развиете идеята си, особенно в ИТ сферата. Е, и за това си има решение.

Появи се, така наречения, венчър фонд, който при добър бизнес план от ваша страна е готов да инвестира много пари във вашата идея или във вече стартирал бизнес. Защо ли? Както споменах в началото вие искате да печелите от идеята си, и те искат да печелят заедно с вас, като ви подпомогнат с пари и с мениджмънт и със всичко необходимо за да се направи от сайта за трактори , успешен бизнес проект, които да печели много добре.

Бизнеса за милиони чака да го потърсите. Ето на този мейл, можете да зададете въпросите си към фонда, който се зазимава с такива дейности. NEVEQ New Europe Venture Equity e първият фонд в България с ясен фокус за инвестиции само в технологични компании. През следващите 3 години NEVEQ ще вложи 22,5 млн. евро в проекти в сферата на високите технологии, разработката на софтуер и ИТ услуги.

Вие можете да бъдете един изобретател от ново поколение. Електрическата крушка е измислена, компютъра също, а какво следва решевате само ВИЕ.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Публикувано от

Богомил "Бого" Шопов

Емигрант. Пират. Революционер. А, още интересни факти има тук

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.