Искате ли да станете изобретатели от ново поколение?

Какво става, ако имаме в главата си идея, а нямаме пари и време да я реализираме. Какво може да стане, ако вие сте следващия уеб-гении, а не използвате шанса си. Какво става …

Много въпроси могат да се генерират, когато нещо е неясно. Ето какво може да се случи, ако работите с хората, които имат парите за да успеят идеите ви. НЕ, те няма да ги откраднат, а ще ви помогнат да спечелите от тях, съответно и те да спечелят. Въпрос на избор и на ясно бъдеще, свързан с големите пари, които заслужавате за идеята си и за мисленето си.

Ражда се звезда
Да речем, че имате идея за направата на уеб-сайт за продажба на трактори. Продажбата става он-лайн, като клиентите, могат да си сглабаят сами какъв трактор искат да получат. За да се реализира идеята ви трябва много повече от добро желание и свободно време. Трябват пари за реклама, за разработка, за проучване и за какво ли още не. Появила се е звезда – Вие, появил се е и уникален продукт, който ще ви направи богат или най-малкото известен.

Какви са вариянтите
Да намерите пари е лесно и трудно. Всяка банка може да ви отпусне кредит при смазваща лихва, но ще имате парите. Всеки инвеститор от тип “борец”, който е заинтересуван от този бизнес ще ви даде парите, но продуктът няма да е ваш никога, макар и вие да си мислите така. Можете разбира се и да се помъчите да вземете от приятели, но все пак пари се правят с много пари.

Тази мъдрост не е измислена от нищото, а е плод на опит. В България до сега беше много трудно да се намерят пари, за да развиете идеята си, особенно в ИТ сферата. Е, и за това си има решение.

Появи се, така наречения, венчър фонд, който при добър бизнес план от ваша страна е готов да инвестира много пари във вашата идея или във вече стартирал бизнес. Защо ли? Както споменах в началото вие искате да печелите от идеята си, и те искат да печелят заедно с вас, като ви подпомогнат с пари и с мениджмънт и със всичко необходимо за да се направи от сайта за трактори , успешен бизнес проект, които да печели много добре.

Бизнеса за милиони чака да го потърсите. Ето на този мейл, можете да зададете въпросите си към фонда, който се зазимава с такива дейности. NEVEQ New Europe Venture Equity e първият фонд в България с ясен фокус за инвестиции само в технологични компании. През следващите 3 години NEVEQ ще вложи 22,5 млн. евро в проекти в сферата на високите технологии, разработката на софтуер и ИТ услуги.

Вие можете да бъдете един изобретател от ново поколение. Електрическата крушка е измислена, компютъра също, а какво следва решевате само ВИЕ.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.