Подслушването на Интернет било законно?

Според ВАС всичко било наред. Ето какво става, когато хора, които не им е работа се занимават с проблеми, които изискват много повече от адвокатски познания.

Всяко бързане е срам за майстора – поредното доказателство е решението на ВАС по жалбата на „Програма за достъп до информация“. Въпреки желанието ни за съвместна работа те бързаха за да бъдат първи и ‘осраха’ положението. Да ни е честито на всички.

Добре, че има още какво да се направи.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

9 мнения за “Подслушването на Интернет било законно?”

  1. Относно идентификацията с радиовълни RFID и маркерните (transponder) „лепенки“… не е никакъв проблем да се създаде анти-подслушвателна технология, евтина, българска и с приемливи възможности. Все пак… не си струва.. моят съвет е- Евакуирайте се! Това което става тук и в Европа е нещо ужасно… няма да го промените нито в България, нито на европейско ниво! Дои няма да изслушат какво им говорите. Живеете в България, опомнете се! Тук можете да бъдете обвинени във всичко и затворени в затвора за каквото си поискат. Не се и опитвайте дори да повдигате въпроса как по базовите станции и клетките на мобилните телефони ни следят! НЕ е само по това… идея си нямате дори…
    Накратко Злото ВИНАГИ побеждава!

  2. Естествено, че ще го направят законно, естествено, че ще отхвърлят жалбите. При такива огромни потенциални ползи е съвсем очакваемо (не, определено не ми харесва).

    Лично аз бих се радвал на по-голямо популяризиране на технологии за защита от подобни неща – инструменти за криптиране и прочее.

  3. Ако не умра дотогава… ще се евакуирам от тук. Обидно е да живееш в „държава“ предаваща интересите на гражданите си!!!

    Дидо

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.