Мина изпита по Философия

Днес се явих на изпит по Философия – за 1 час написах 6 страници и си тръгнах. Предния път направих така по литература и имах 2 (бях се отклонил от темата):)

Ха да видим сега :) Темата беше „Общество и История“. Много е благодатна за размисъл и за анализ. ‘Пробутах’ доста теории и идеи, главно мои :) Ха да видим сега!

Писах за това как Обществото приема Историята, как и влияе, за общество от 1 човек, за Битието и независимостта от историята и още доста мисли, които ми хрумнаха, опитах се да се даже в края да поставя под съмнение и това което бях написал и май успях :)

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

8 мнения за “Мина изпита по Философия”

  1. А ти какво – просто се явяваш , за да видиш колко ще ти пишат ?? Не вярвам за „мои мисли, които ми хрумнаха“ да получиш повече от колкото и на предишния изпит, поправи ме ако бъркам. Но шест листа хрумки за един час е доста добре ;)

  2. Каква е мотивацията ти да учиш специалност „Философия“?В нащата държава не се търсят такива специалисти!Искаш да докажеш нещо на себе си?Защото си един идеалист?Или има някаква друга причина?

  3. Това прилича да е във ВТУ? В СУ поне преди, когато аз бях, даваха историкофилософски теми, в които трябваше да се включи разработка на понятия, а не така директно въпроси по понятия.

    Стискам палци за резултатите ;) И в двата университета специалността е с дълги традиции и на двете места е ценно да се учи и има заслужаващи слушането лектори ;)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.