OpenCRX

От софтуера, който ще използвате за управление на бизнеса зависи неговото бъдеще. В ерата на компютрите вече не може да се мисли да се прави бизнес, дори и най-малък, без наличието на компютър и подходящ софтуер. Ето затова ви предлагаме следното решение за софтуер с отворен код за управление на бизнеса.

По предназначение той е за продажби (CRM), но има във себе си много повече функционалности и предлага по-добри възможности от всички подобни системи, включително SugarCRM и Microsoft CRM.

1. OpenCRX е софтуер с отворен код, което значи, че ще разполагате с целия код на продукта и ще можете да го доработвате както намерите за добре или да го настроите за вашия бизнес, без да се налага да плащате скъпи лицензионни такси

2. OpenCRX e професионален софтуер с много добра ползваемост, отлична сигурност и лесен за работа. Има различни функционалности за отделите и/или специалистите по продажбите, услугите, маркетинг, контакт център и управление на инциденти.

3. Освен да изпълняват ежедневните си задачи, служителите ще могат да четата електронната си поща, да управялват времето си и срещите си през приложението за календар.

4. Лесната администрация позволява да настроите приложението така, че да работи както вие искате.

5. Продажби, клиенти, кампании, бъдещи сделки, възможности за сделки, анализ на пазара и на кампаниите ви са само малка част от цялостната функционалност

6. Не зависите от доставчик на услуги или на софтуер. Ако искате да използвате технология, която вече сте интегрирали – няма причина да не го направите.

Фокусиране

OpenCRX се е фокусирал върху няколко основни параметъра и ако това съвпада с вашия бизне модел, този софтуер е за вас:

1. Автоматизация на продажбите

2. Услуги за клиентите и поддръжка

3. Проследяване на проблеми с процесите и приложенията във фирмата и управление на инциденти

– управление на дейностите

– уоркфлоу

– Филтри

– Статистики

– Оповестяване

4. Управление на персонала

– календари

– синхронизация на календари,

– лични и групови календари,

-четене на електронна поща

– уики за съвместна работа и създаване на учебно съдържание

5. Управление на услуги и продукти

Ако желаете да видите всичките функционалност, сравнени с най-популярните софтуери на пазара, можете да посетите страницата им от тук.

Ако желаете да научите още неща за самия софтуер, вижте техния разказ за това какво е openCRX.

Цена

Цената на този уникален продукт, който може за няколко дена да интегрирате сами или с помощта на специалисти е точно 0 лева. Да този продукт е безплатен за вашия бизнес.

Как да се сдобия с този продукт?

Можете да го изтеглите и инсталирате с помощта на специалния инсталатор от тук.

One thought on “OpenCRX

  • Reply pnp5q 19.02.2009 at 12:12

    Благодаря Ви за постинга, научих нещо полезно. Само Ви моля, недейте кръщава CRM „система за управление на бизнеса“ – помислих си, че Биотроника са изцяло готови или че са локализирали Compiere примерно – и без малко да получа сърцетуп. :)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.