Конкурси и т.н

В блогосферата се препълни от конкурси. Така е като блогърите са хора без работа и само се чудят какво да измислят за да ги забележат, както се казва. Ако искате и вие нямате друго полезно с какво да се занимавате, ето ви малко „огън“:

Продайте си душата за 1 лев или пък се регистрирайте за БигБлогър

3 мнения за “Конкурси и т.н

 • Reply albinos 06.12.2008 at 4:15

  или се регистрирайте във фейсбууук и забравете своя нарцистичен блог ;)
  :)

 • Reply asktisho 05.12.2008 at 22:45

  Хехе, Кака Сийка, Майк Рам и аз сме „злодеите“, които стоят зад конкурса „за какво бихте продали душата си?“ и мога да се обзаложа на безсмъртната си душа (или на един лев, ако предпочиташ), че точно ние едва ли стоим без работа по цял ден и съчиняваме смешни конкурсчета, само и само да ни забележат. ..
  Целта ни е да накараме хората да си размърдат мозъка и да напишат два реда. Срещу техните два реда получават книга. Ако са си размърдали мозъка. Честно, неангажиращо и справедливо. Участието в нашия конкурс отнема минута-две, за разлика от месечните съревнования в други…с далеч по-символични награди. Е, насила хубост не става, разбира се.
  Просто ми хареса идеята на Майк, защото е новаторска. Абе, поне не ни е супер гийк конкурса, щото много награди, много нещо напоследък, прави си! :)

 • Reply Калоян К. Цветков 05.12.2008 at 11:37

  Хехе, ако наистина са без работа блогърите, ще се радвам на малко помощ за неофициалния архив на Re:TV, където трябва да се слагат етикети на видеотата ;) Ако има ентусиасти, нека отидат на

  http://retv.kaloyan.info

  и да драснат някой ред – аз ще им покажа как се прави слагането на етикети: не боли, не е страшно, и може да се прави по всяко време, стига да имате свободно време и желание ;)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.