A вие как бихте постъпили

Цяло Русе е олепено с плакати за новия филм на Джеймс Бонд, по телевизията текат реклами за него, пускаш радиото – пак Джемс, та Джеймс.

Какво става, ако човек му се прииска да види тоя филм, бре? Да иде на кино. Да, ама в Русе кино, йок, дет се вика, има ама нанайси.

Добре де, айде да си го наема на DVD, ама работата пак е същата, нали не е излязъл още.

Е, добре , тогава как да не си го източи човек от Интернет, да им тегли една тлъста псувня и да си го гледа в къщи.

А?

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

12 мнения за “A вие как бихте постъпили”

 1. @nik666: за местенето на машините от Роял ли говориш ? там малко пресата разбрали-недоразбрали какво точно се е местило и колко е работило ;) Иначе си прав за кмета, точно така го бяха цитирали във вестниците, но понеже са същите тези „висококомпетентни“ вестници, съмнявам се дали е цитиран правилно, или в правилния контекст.

 2. Което ще те превърне скоро в нарушител и Саркози ще каже на ISP-то ти да те предупреди с мейл ;-) Пък ако не слушаш и опази Боже изтеглиш догодина следващия епизод ще ти спират временно Интернета.

 3. да си го източи човек от Интернет и да им тегли една тлъста псувня като си го гледа в къщи. това бих направил аз :)

 4. Време е да направят пътуващо кино, като едно време при соца. Пристигат, разпъват платнищата, прожектират 007, заминават си.

  То впрочем, ако няма кино, за чий тогаз са ги лепили тези плакати?

 5. Същата работа и с моите MP3-ки. За тях съм писал в http://www.stylius.net/?p=87. Просто не ти дават легален избор, колкото и съвестен гражданин да си. Как да не прещрака нещо в теб и да те направи зъл пират, ограбващ горките артисти, след като дори и с пари не можеш да им помогнеш и да останеш чист от цялата работа. Ето за това не трябва да се бори пиратството, а причината за появяването му. Докато не го разберат компаниите, ще има такива като мене, дето ще отварят data.bg за да свалят mp3-ка и zamunda.net за да свалят някой филм.

 6. Свежо: Уж трябва да има в някой от строящите се молове, но тъй като спряха да се строят, май ще продължим да си го гледаме на машините у дома киното. За съжаление…Кино и спортни площадки са двете най-големи липси.

 7. как бих постъпил ли?

  не бих гледал филм за джеймс бонд даже пари да ми дават

  (е, всъщност зависи колко са парите де, за достатъчно голяма сума ще се прежаля, очевидно)

 8. Една забавна история по този повод.
  Когато затвориха последното кино в града (за да направят място за мол), много хора нададоха вой. И нашият „любим“ кмет, инж. Божо Йотов рече: Амчи хубаво, айде ше преместим техниката на друго място, барем да има кво да гледате“. И отидоха една купчина хора, преместиха няква техника, и Божо рече „Айде сега да видим колко от тия де реваха, ше отидат на кино“.
  И историята щеше да свърши щастливо, ако някаквите хора не бяха преместили само половината кино-техника от старото кино. Другата половина изчезна незнайно къде (по-скоро немарливост от колкото кражба – на кой ще му трябват 200 кила соц-техника за кинопрожекции?). Оттогава наш Божо си трае по въпроса.

 9. Свежо: А пък то един филм. Споерд мен и половината му реклама не заслужавам, но нали знаете нещо като не е хубаво направи му яка реклама и виж как ще се изкупи :)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.