Писмо за депутатите

Получих писмо на мейла ми, по повод на кампанията за коледна картичка на депутатите, казващо, че не всички са маскари и че някой от тях са вършили работа и заслужват коледни добавки.

Спор няма, че е така, например не мога да обвиня хора като Мартин Димитров, Минчо Спасов, Нено Димов и още няколко, че не са си вършили работата.

Това обаче съвпадна някакси с тази инициатива на Калоян, които иска да разбере какво са направили депутатите от неговия избирателен район.

това е една чудесна идея, ако питате мен.

2 мнения за “Писмо за депутатите

  • Reply alicegotlost 07.01.2009 at 21:26

    Хм, като не всички са маскари, нека не-маскарите да вземат да се справят с маскарите, вм. да се обиждат от квалификации, на които смятат, че не отговарят. Ако искат помощ – да кажат; ако искат да се носят по течението на заслужилите тия квалификации – да не се обиждат. Ама ха!!

  • Reply stylius 20.12.2008 at 17:59

    НЕ е точно така! Съгласен съм, че не всички са маскари, но това за 13-тата заплата не съм съгласен! Не може онова джудже Василев да казва, че годината има 12 месеца и да пита за каква 13-та заплата питат хората и изведнъж за депутатите има такава. Всички останали да следват указанията на Любо Пенев от преди време.

    Честно казано за цялата работа можеше и въобще да не ми пука, аз съм в частния сектор. Но взе да сериозно да ми писва от такива ИДИОТИ!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.