Писмо за депутатите

Получих писмо на мейла ми, по повод на кампанията за коледна картичка на депутатите, казващо, че не всички са маскари и че някой от тях са вършили работа и заслужват коледни добавки.

Спор няма, че е така, например не мога да обвиня хора като Мартин Димитров, Минчо Спасов, Нено Димов и още няколко, че не са си вършили работата.

Това обаче съвпадна някакси с тази инициатива на Калоян, които иска да разбере какво са направили депутатите от неговия избирателен район.

това е една чудесна идея, ако питате мен.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

2 мнения за “Писмо за депутатите”

  1. Хм, като не всички са маскари, нека не-маскарите да вземат да се справят с маскарите, вм. да се обиждат от квалификации, на които смятат, че не отговарят. Ако искат помощ – да кажат; ако искат да се носят по течението на заслужилите тия квалификации – да не се обиждат. Ама ха!!

  2. НЕ е точно така! Съгласен съм, че не всички са маскари, но това за 13-тата заплата не съм съгласен! Не може онова джудже Василев да казва, че годината има 12 месеца и да пита за каква 13-та заплата питат хората и изведнъж за депутатите има такава. Всички останали да следват указанията на Любо Пенев от преди време.

    Честно казано за цялата работа можеше и въобще да не ми пука, аз съм в частния сектор. Но взе да сериозно да ми писва от такива ИДИОТИ!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.