Готви се нов национален протест на 14.01

От тук таме, чувам, че се готви протест за 14.01 – датата в която народните избранници се „връщат на работа“ – има призиви в форума на шоуто на слави, в бг-мама и още на 3-4 места.
Въпроса е дали след като се налющим с пържоли и се налочим с вино по празниците пак ще мислим така.

Хляб и зрелища държавата ни е усигурила, дали ще искаме да й покажем, че все пак нещо не е наред?

Повече за протеста, можете да видите тук.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

8 мнения за “Готви се нов национален протест на 14.01”

 1. Колеги… Работя близо до булевард Сливница и Опълченска… Преди малко тук преминаха „момчетата“ на Расате, заредени със знамена, сопи и качулки… Чуваха се от далеч… възгласи за насилие, кръв, бой! Отиват към шествието! Внимавайте, тези които ще сте там, да не бъдете употребени от подобни организирани групи, целящи единствено провокации! Тяхната кауза не е като нашата! Успех!

 2. На 52 г. съм. Нашето поколение беше това, което с въодушевление участва активно в нелегалните действия преди 10.ХІ.89 и още по-активно във всички легални действия след тази дата. Вярвахме, че участваме в правенето на по-доброто „Утре“. За съжаление комунизмът мимикрираше и мимикрира в най-разнообразни костюми, а много от нас не успяваха да си дадат сметка за това навреме. Та, предупреждавам ви млади хора много трябва да се внимава на кого ще се даде властта, ако успеем, не знам точно как, да принудим днешните управляващи да се оттеглят. Първата задача на тези, които ще облечем с власт трябва да бъде отваряне на всички досиета, за да не се промъкнат отново разни червени мушмуроци.
  На добър час!

 3. Ако намеря вариант, ще дойда. Абсурдите тука прехвърлиха всякви граници, и доста беше времето, в което се опитват да ни изкарат виновни за проблемите, които сами причиняват; чудно дали успяват, или просто апатията вече е твърде дълбока. Все едно, време е да им се свърши спокойствието.

  Лошото на протестите е, че все са централизирани в Сф, а не всеки може да си позволи идване.

  Със здраве!!

 4. Както е студено, дали вътре или вън – няма значение! Там сме на 14!
  Писна НИ!

 5. На хората не им е до зрелища вече – 19 години псевдо-зрелища писнаха на всеки, извън политико-мутренската олигархия.
  А и „държавниците“ дотолкова изнагляха, че пестят и крадат от зрелищата на хората. ТЪПИ новогодишни програми, стари украси, трагични и криминални новини за Новата година – експлозии, пожари, кражби, катастрофи, лоши прогнози за финансовата 2009-та.

  Последните протести показват едно ОБЕДИНЕНИЕ на народа, браншовете, гилдиите. Преодолява се позтепенно и СТРАХА. Апатията е инерционна, но лесно се неутрализира.
  СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!
  Всички пред Народното Събрание на 14.01.2009-та от 11:00 часа. Като измръзнем – Сградата пред и около, която сме е НАРОДНА, а не ДУПЕтатско!

 6. Предлагам да се научим да контролираме държавната администрация. Нещо което други народи отдавна прилагат. Дори Гърците са слаби в това отношение защото се намесва анархизма. Моля за връзка…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.