Магазин за чай

Ако някой знае магазин за чай в централната част на София, където продават Earl Grey (в кутия, но не пакетчета), ще му бъда много благодарен да сподели адреса.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

11 мнения за “Магазин за чай”

 1. На „Раковска“ в Чешкия център има нов магазин за чайове и кафета. Правят и дегустации през уикендите – и на чайове и на кафета. Много симпатичен персонал. Определено добре ще ви ориентират добре в избора. И доколкото разбрах това са вносителите на Harney & Sons.

 2. Според мене чайовете на Twinings of London, Altaus Tea, Harney & Sons са едни от най-добрите в България. А относно разни чайни с чай внасян от не знам си кой си и къде си (с неясен производител)… не бих се доверил :) успех

 3. Препоръчвам и нашия онлайн магазин http://shop.mygourmetworld.com/index.php Не е необходимо да идваш на място, но ако желаеш – близо сме до Сити Център София. В контакти е точния адрес с карта. Предлагаме всякакви видове чай – и подаръчни кутии, и насипен, и опакован в копринени торбички. Заповядай!

 4. Днес го отрких по случайност и е на доста централно място: покрай Радисон навътре по уличката и преди първата пресечка в ляво едно супер малко невзрачно магазинче.

 5. Виж в „Магазин за чай и време“ – на ул. Борис I (между Солунска и Кърниградска се пада)

 6. До Хемус мола. 1 етаж. Всякъкви насипни ама са малко скъпи. Оня ден си взех Дарджалинг – Зелен.

 7. На щанда за кафе и чай в халите имаше доколкото си спомням чай в кутии и не в пакетчета :)

 8. Незнам какво имаш предвид под това да е в кутия, но все пак иди в http://www.vedahouse.bg/ (това е близо до пл. Македония, сградата на КНСБ). Има оргомно разнообразие от насипен чай – освен в пакетчета, има и доста шарени метални кутии за различен грамаж, в които могат да го опаковат. Обслужването е ненормално, атмосферата е … нямам думи. Цените са добри.
  Значително по-скъпо е на щанда за чай в Mall CCS – намира се на първия етаж, като се поразходиш ще го видиш. Цените са двойни, качеството е относително – въпрос на вкус :)
  При всички случаи, не препоръчвам металните кутии нa Twinings, които можеш да си купиш в Пикадили примерно.

  Чаят е добър заместител на кафето, но колкото и да ми дразни стомаха не мога да спра да ходя в Starbucks :)

 9. Бого, за централната част на София нямам представа, но мисля, че и там има магазини на „Пикадили“ – аз от там си купувам от тези:
  http://www.teatimerocks.com/

  Има и Earl Grey. :-)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.