проф. Йордан Мирчев: Обсъждането вчера е нарушение

Преди 2 минути говорих с председателя на комисията по транспорт и съобщения проф. Йордан Мирчев, който сподели с мен, че тези предложения, приети от депутатите от БСП и ДПС, в нарушение на правилника на парламента, в това, че не са били част от програмата на заседанието в момента и че повечето членове на комисията не са присъствали на заседанието и той няма да подпише доклад за това тяхно решение, което значи, че то няма да продължи нататък и да влезе в пленарна зала.

Такова едно обсъждане е недопустимо без присъствието на гражданските организации, които спряха предния път закона, както и без представители на комисията по вътрешния ред, защото се касае за материя от голям обществен интерес, ми каза още проф. Мирчев.

Поредната стъпка в партията шах срещу безумията е направена, чакаме следващия ход. Идват избори, аз със сигурност вече знам за кого няма да гласувам, защото не искам такива неща пак да се случват.

3 мнения за “проф. Йордан Мирчев: Обсъждането вчера е нарушение

 • Reply Делян Делчев 21.03.2009 at 22:05

  Според тази статия все пак предложението ще се гласува и вероятно ще мине – http://mediapool.bg/show/?storyid=150342&srcpos=1

 • Reply Ivaylo Ivanov 20.03.2009 at 14:56

  Ти може и да не гласуваш за тях ама има достатъчно пенсионери и турци които ще гласуват :(

  Поздравления за поредния успешен ход в тази важна партия шах.

  Няма ли кой да направи социологическо проучване комбинирано с тест от 10-20 въпроса от политически характер и да се оповестят в медиите резултатите, а именно симпатизантите на коя партия са най-малко запоснати с партията за която гласуват и политическата действителност като цяло.

 • Reply Поредния абсурд на управляващите - наглост нечовешка в Блог на Богомил "Бого" Шопов 20.03.2009 at 11:48

  […] кандидатурата ми за избори 2009. « Малко отлагане? проф. Йордан Мирчев: Обсъждането вчера е нарушение […]

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.