Следенето на Интернет и Омбудсманът

Вече втори доклад пред Народното събрание, съдържа проблемите на дигиталните права на гражданите. Ако ви е интересно, можете да го видите тук.

5 мнения за “Следенето на Интернет и Омбудсманът

 • Reply Димо Василев 31.03.2009 at 21:52

  Как стоят нещата от моя гледна точка!

  В началото, когато комуникацията се е зараждала, хората са се блъскали с бухалки по главите за да си кажат „Ей, нема а ми пипаш жената!“ или „Ти ше си жената дето няма да я пипа оня от преди малко!“. В последствие хората са започнали да се разбират с думи и това траело доста дълго време, достатъчно дълго за да могат определени хора да се научат да го използват в тяхна полза и по този начин да внушават собствените си мисли в чуждите глави.

  Така до 1993(простете ако греша), когато интернет става общодостъпен. Това са 4 години след края на комунизма. От тогава насам са минали 16 години. Това явно все още е недостатъчно на червените братя да овладеят стихиите на необятната мрежа и за това тя е нещо лошо, покварено, изконно зло, именно защото немогат да го контролират, така както правят с телевизията, вестниците, радиото…

 • Reply dacito 31.03.2009 at 19:42

  Свежо: Супер снимка Бого.

 • Reply bogomil 31.03.2009 at 8:02

  Свежо: @Бойко – ?

 • Reply dacito 31.03.2009 at 1:44

  Свежо: Само така. Трябва да се следим взаимно!

 • Reply бойкоСтефанов 30.03.2009 at 13:25

  Свежо: Кой е богомил.инфо, да не е модератърът Богомила от форумите АБВ? Защото ако е той, той наистина говори от първо лице единствено число, тъй като знае айпитата на всички нас и няма начин МВР да не ги знаят от него. Ако е Богомила, значи информацията е напълно автентична, може да му се вярва.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.