"I Hate Email" by dansteeves68 is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

От днес е-пощата ви вече не е лична

Здравейте,
От „Електронна граница“ ви напомняме, че от днес всички доставчици на Интернет са длъжни да съхраняват данни за вашата електронна поща, като това с кого си пишете, кога си пишете, какви средства за комуникация в Интернет използвате, кога и с кого си говорите през интернет,
използвайки протокол за пренос на глас и още малко данни за вашата онлайн комуникация, в продължение на ЕДНА ГОДИНА.

ОТ днес влиза в сила член 251 на ЗЕС, по директивата за задържане на данни на ЕС.

ОТ „Електронна граница“ ви напомняме, че МВР отново ще се опита тази седмица за ПОРЕДЕН път да получи неограничен достъп без причина до вашите данни, чрез нова промяна в ЗЕС. Ако не искаш това да се случи, виж какво можеш да направиш.

С пожелание за един по-свободен свят…

Eто и какво точно ще се съхранява.

Още по темата:
Сървърите в чужбина също подлежат на проверка.
Защо Интернет трябва да е неутрален

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

125 мнения за “От днес е-пощата ви вече не е лична”

 1. Свежо: не ме обсъждай, Ариел. Не съм ти дал съгласие да ме обсъждаш, а не съм публична личност. Противоречиш си, четеш постингите ми, обмисляш ги и след това не критикуваш казаното в тях, а критикарстваш ника ми. Няма логика в поведението ти.
  Не искам ника ми да е съпътстван с фалш, озлобление (неприкрито), взети на чужд гръб обиди (по непонятни причини).
  Не желая да ми пречиш, след като нямаш доводи по повод на изказванията ми, при положение, че те изобщо не те засягат и ти се натовари с чужда гозност по непонятни причини.

  Още си в списъка на феновете ми, значи ти трябвам. Не си противоречи и ако искаш да не те питам нищо, не си позволявай да ме обсъждаш без доводи и без моето съгласие.

 2. Свежо: Лонати,аз не мога да го чакам да пише глупости,щото той като почне и се забравя .Пък знам ли може в предишно прераждане да е бил някой мислител или писател-романист ;)

 3. Свежо: Бойко явно без обиди не можеш да живееш!Типично за бесепарите,да насаждат чувсво за вина,на другите,защото те никога не са виновни за нищо ,все някой им е крив!Незнам на къде си тръгнал,ама явно нещо не си в час!

 4. Свежо: Бойко ако обичаш,не ме занимавай с глупости,защото нямам време да ги чета,явно ти си си такъв непрекъснато да обиждаш,никога не вървя назад,защото не съм зодия Рак!!!Един Лъв никога не отстъпва,ти за мен си дребна душа,много те моля направи си един блог и пиши там или си направи един митинг,сега е демокрация ти ще избереш какво е най-подходящо за теб! :P

 5. Свежо: дотук си напълно безполезна и понеже се оказва, че единствената ти сила е там, където може само насаме с някого да си, значи си тук да търсиш уединение, а не социализиране. Значи си на цялата цел на социалната мрежа точно насреща. Цялото течение на социума е в посока напред, а ти се задаваш срещу нас да ни посрещаш поединично и вървиш назад.

  Няма лошо. Нека да видим, дали има резон в твоето движение наопъки? Имаш ли някакви постижения в това, което считаш, че ти е силата? (каквото и да ми кажеш, аз ще ти повярвам, за да не усложняваме разговора).

  Благодаря за правописните забележки. Можеш да си коректор в книгата, само зависи дали познаваш 300 000 думи или само тези, които се използват тук, защото те няма да ти свършат работа.

 6. Свежо: Да не мислиш,че на сериозно го пиша :P,но пък да се пишат мръсотии повече няма да допусна,решила съм го и ще взема мерки! :)

 7. Свежо: Лилна не съм!!!Ще ти кажа Бойко къде съм силна,но ако сме само ти и аз двамата ;)защото тук аудиторията е много голяма :D :P ;)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.