"I Hate Email" by dansteeves68 is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

От днес е-пощата ви вече не е лична

Здравейте,
От „Електронна граница“ ви напомняме, че от днес всички доставчици на Интернет са длъжни да съхраняват данни за вашата електронна поща, като това с кого си пишете, кога си пишете, какви средства за комуникация в Интернет използвате, кога и с кого си говорите през интернет,
използвайки протокол за пренос на глас и още малко данни за вашата онлайн комуникация, в продължение на ЕДНА ГОДИНА.

ОТ днес влиза в сила член 251 на ЗЕС, по директивата за задържане на данни на ЕС.

ОТ „Електронна граница“ ви напомняме, че МВР отново ще се опита тази седмица за ПОРЕДЕН път да получи неограничен достъп без причина до вашите данни, чрез нова промяна в ЗЕС. Ако не искаш това да се случи, виж какво можеш да направиш.

С пожелание за един по-свободен свят…

Eто и какво точно ще се съхранява.

Още по темата:
Сървърите в чужбина също подлежат на проверка.
Защо Интернет трябва да е неутрален

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

125 мнения за “От днес е-пощата ви вече не е лична”

 1. Свежо: Да Бойко,Бургас е малък град!!!Където аз живея и съм на 50 м.от морският бряг!Верно,че тук има интернет,преди имахме вторник и четвъртък ,а в събота до обяд ;), за жалост може да съм зомбясала несретница от едно далечно градче,ама това не ми пречи да ти тегля една благословия…,не си мисли,че света се върти около теб!Не сме длъжни да ти търпим обидите!Нямам желание да имам приятели като теб!Не мисли,че ако не си ти-Земята няма да се върти!!! ;)

 2. Свежо: Ауууууу Лонати,взе да не ми харесваш вече,щом като чакаш Бойко с нетърпение да се появи ;)нещо си ми съмнителен!!!

 3. Свежо: Ариел, благодаря ти още веднъж, освободи ме от един тежък морален ангажимент, да се грижа за доверието на един неврастеничен ник. Направо ми олекна. Сега зная, на кого да не се харесвам. На хората, които „ако ме изберат, те веднага ще гласуват за мен“.
  Това е патент българска логика. Ако го изберат, и аз веднага ще гласувам.
  Значи трябва ми тоз човек, обаче не съм аз, който ще каже че го иска, за да не ме разберат и да не ми развалят скришния замисъл. Но пък ако го изберат (кой да го избере, пръста на съдбата да го посочи), веднага ще гласувам за него.

  Никой не е луд, Ариел, да става главатар на банда разбойници в съвременния свят на граждански общества и глобализъм. Трябва да съм средновековен хаймана, за да ми е кеф да деля копаня с други хайти и да се хилим безспирно кано зомбясали несретници. Може и от малък град да си, но все пак имаш интернет. Можеш да сравниш, че околния свят не се развива по твоите представи и измислени правила.

 4. Свежо: Наистина ми липсваше :( :( :(,Бойко.
  Кеф ми е да си пишем с теб,не че ти чета целите писания,защото не ме интересуват,просто ми е кеф!!!
  Аз съм щастлив човек и си търся още забавления,а ти си едно от тях!!!

 5. Свежо: Ти без да ми говориш за законодателство,защото ти си противоречиш,просто не ме занимавай с глупостите си!!!А пък и настроение и характер,нещо май се оплете съвсем…,нямам намерение да споря с теб за нищо,но където и да влезе човек,нищо не може да пише ти си навсякъде -компетентен,което е много хубаво! :P

 6. Свежо: lonati , преди 13 минути
  Яяяяяяяяяя,кой се е събудил? Бойко,липсваше ми бе човек!!!

  Противоречиш си, лонати.

  Ариел, благодаря ти още веднъж, че си прибра доверието от мен. Сега ще разбереш, защо веднага не ти станах приятел. Тъй като бях убеден, че имаш доста нестабилни настроения, а настроения характер не правят.
  Благодаря за прямотата.

  Престани да ме обсъждаш с озлобление. Ако ще критикуваш, давай доводи и аргументи, защото иначе се опитваш да ме линчуваш, а не винаги ще намериш компания за това и освен това е отживяла форма на групово отмъщение и не е възприета в българското законодателство.

 7. Свежо: Не съм злобен човек,защото злобата изяжда човека!Ако правилно си видял не съм ти фен и ти изобщо никога не си ми трябвал,мислих си,че пишеш стойностни неща,но явно съм се излъгала!Виж ,че нито си ми приятел,нито пък аз съм ти фен!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.