Нов дизайн на блога

Помислих си, че блога ми има нужда от нови дрешки и му ги дадох. Освен по-ползваемия дизайн има и интеграция с twitter, както и поленце за реклама, което вече използвам на 100%. Разбира се, нямаше как да не интегрирам и FriendConnect на голямото G и разни други екстри.

С пожелание да ме четете не само през RSS ви пожелавам чудесен уикенд.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

10 мнения за “Нов дизайн на блога”

 1. Готин е дизайна. Само банерчето на криейтив комънс измества надолу текста във футъра, но като цяло ме кефи повече от предишния темплейт.

  //offtopic: получих смс-а за понеделник, ще дойда ;)

 2. Я! Ама и аз имам такъв телефон! :P
  Симпатични дрешки, Бого! :)

  Ако позволиш само малко технически feedback:
  – като меню се появяват категориите – с текущата ширина обаче, две от тях (‘Технологии’ и ‘Яицазимитпо лъгуг’) остават извън областта на видимост;
  – от време на време (странно ми е, че не се случва постоянно – поне при мен), под-менютата се скриват като насоча курсора към тях – т.е. посочвам с мишока категория, показва се подкатегорията, но в момента, в който курсора излезе от областта на категорията, за да стигне към под-менюто, то се скрива. Струва ми се, че това се случва, защото под меюто има 1-2 пиксела разстояние и се загубва фокуса. Това можеш да го оправиш като на #catmenucontainer (започва на ред 362 в style.css) промениш height-а от 30 на 31-32 пиксела – така няма да има такава ‘дупка’. ;)
  – и последно: не знам дали си тествал с konqueror, но при мен Google Friend Connect лентата отдолу не се зарежда. :-/

  Надявам се да съм бил полезен.
  Поздрави! :)

 3. Харесва ми. Само смени свежия бутон, че това розово не се върже със синия темплейт, а останалите розови елементи са твърде малко.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.