накачулени вести

Днес денят ми започна с една много добра новина, а именно появата на ръководството за работа с Гном, за която се споменава ето тук.

Другото което е новичко, е че днес подпидахме договор за продажбата на пропуски за УебТех през системата на ТикетСтриим, което е едно удобство за всеки, които иска да посети конференцията. Освен он-лайн, билет може да се закупи и от много магазини в страната „на място“. Поддържа се и възможността за електронен билет, които е най-доброто решение.

Цените на пропуските са от 10 до 35 лева, като сме се постарали да намерим ценови категории за много потребители и за различни типове очаквания.

Ще има официлана вечеря, кафе паузи, освежаващи напитки и иоще много други блага освен самата конферентна програма, но чарът на УебТех си остава същия и добавяме и още няколко нюанса, така чее всички да научат много когато дойдат на събитието.

Това е засега. Апорпо, ако ви трябва градкси куриер, можете да ползвате direct.bg, които предоставят чудесни услуги за София.

2 мнения за “накачулени вести

 • Reply Bogomil 16.03.2006 at 18:38

  Мерси ;) Билети ще има 1-2 дни преди конференцията, ако не се купят преди това де, но за тебе е запазя. ВСе още не сме ги пуслаи, зашото много от фирмите на които разчитахме, че ще поемат тежеста в продажбата им и в организацията на нещата излязоха МНОГО несеризони и се налага да правим нещата сами.

 • Reply Bashev 11.03.2006 at 23:37

  Поздравления,
  цените са подбрани много добре и ще задоволят повечето от желаещите да присъстват на събитието. :)

  Дано да има билети (VIP), до по-късно (дата по-близка до събитието), защото има вероятност да съм ангажиран.
  Какви са ти впечатленията от предишните години има ли билети през последните 20-тина дни?

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.