Идиотщина

Ако ви се наложи да работите с CIC-PCO или с Ticketstream.bg недейте или поне имайте повече от ‘едно наум’. Забелязвам сред българските фирми, че липсва желание за бизнес и бързина на реакцията, много некадърници се навъдиха на този свят, Боже, много.

CIC-PCO
Трябваше да организират конференцията. Досега са правили само медицински конгреси – на патолози и разни други и си мислехме,че може да свършат работа и в ИТ сферата, но уви … три дена чаках да ми изпратят оферта за услугите си и след това ми се обаждат за да ми измислят извинение, за да не работят с нас и то в която ние се оказваме виновни. ХА ХА драги зрители.

Ticketstream.bg
Както бях писал преди време, те трябваше да продават билетите за конференцията през тяхната система, която макар и много бъгава върши работа. След като подписахме договора, взеха да мънкат за цени и за по големи комисионни и за ДДС врътки защото били посредник и разни такива простотии и в крайна сметка се оказа, че от 10 левя номинал, щяхме да вземем около 7 лева, което си е обиране.

Сега ще продаваме билетите през наша система, която е много по-добра от подобни такива и можем да я пуснем за продажба и на други събития. Най-вероятно от понеделник ще стартираме с продажбата на ценните хартийки, които ще бъдат с брендинга на конференцията и ще дават различен достъп до услуги по време на събитието.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.