Пуснахме ги

Пуснахме преди малко билетите за УебТех-а. Те са с цени от 10 лева до 35 лева и са за двата дни събитие. Ако ви се идва, можете да си купите пропуск от тук:
http://oictickets.com/index.php?event_id=29.

Разбира се, че разчитаме на всеки да си купи билет за да се случи това събитие, което се очертава много интересно.

Благодаря Ви

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

11 мнения за “Пуснахме ги”

 1. Между другото, Богомиле благодаря ти че даде оценка на визията ми от два поста, със същия успех можеш да кажеш изчезни ограничено копеле (също любим израз), махни се гей прост или нещо такова.Жалко, че не си разбрал
  добродушната ми заядливост, не оставай с лоши чуства.
  Пожелавам ти успех наистина, доколкото това дали ще съм там или не, ами аз понякога предпочитам човешкия фактор и предпочитам да си получа лично билетчето, пропуска или както там се нарича. За съжаление не виждам такъв вариант в момента, ако греша нека някой да ме поправи

 2. Мдам, понякога обичам когато ме приемат насериозно.
  Всичко беше шега, „да разлаем кучетата“ etc.
  @Кирил А: батка(много го обичам този израз), ми може би си имам представа какви са разходите, защото:
  а) няколко години съм участвал в организиране на конференции (макар и не чак толкова сериозни)
  б) в момента работя във фирма, чиято дейност понякога се доближава до организиране на конференции
  @Иво :
  Това което пишеш звучи наистина добре!
  @Богомил:
  де да имаше слънце :P

 3. schz -о от къде знаеш колко са разходите, бате? Имаш ли си на идея колко струва едно такова начинание. Фирмата в която работя, прави скоро семинар за неща не много свързани с ИТ и еднодневно събитие излезе към 6000 лева, смятай за двойно по-голямо и за повече дни + вечерятя и другите подаръци, които си ги има всяка година.

  Бого: Спокойно, нали знаеш, че всяка година си има такива дето само мърморят.

 4. @schz: Ако незнаеш тази конференция има най-голямо покритие като медийни партньори. Аз съм виждал по не 3 телевизии едновременно да снимат и да вземат интервюта. А и всички ИТ издания (големите, разбира се) са винаги медийни партньори (мисля, че Богомил е писал статии за повечето от тях).

  Стига си недоволствал ами дай предложение или положителна критика. Това за което говориш е направено и го пише на сайта на конференцията.

 5. Ти нещо да не си се затоплил от слънцето? Всички медийни партньори получават нещо в зависимост степента на партньорство.

  А колкото до глупостите, си ги пиши другате и не ме занимавай с ограничената си визия за нещата.

 6. Медиен партньор? Звучи интересно … Всъшност изобщо не звучи интересно …
  Пиша това без никаква злоба.
  Хората, които организират „събития“ се опитват да привлекат колкото се може повече
  медиино присъствие.Нормално е да искаш поне малко покритие за усилията, нервите, хонорарите на гостите, но да искаш от някого съдействие, защото ти си решил да направиш нещо, а пресата е длъжна да го превъзнесе до небесата не става.10-15-25 лева не отговарят на публикация(да не говорим за рекламните тарифи) .Това че малко неща се случват тук е вярно. Да искаш да ти платят за това че се случва „нещо“ е нормално (предполагам, че хората които ще са там могат да си го позволят, защото от това си изкарват хляба), но да искаш от някого да стане медиен партньор заради сините/черните очи не става.
  Дай и ще ти бъде дадено ;).Всъшност не представлявам никаква меди(а)я.На журалистите колкото повече им дадеш толкова повече ще се върне обратно, така че дай на медиите това от каквото се нуждаят -кафе,проститутки,алкохол и не ги залъгвай с думичките медиен партньор (нали затова са медии да пропускат думичката медиен).Дано да си усетил иронията, а аз дали ще съм там ще видя – 10 лева са си много така както ги смятам разходите ти ;)

 7. За медийните ни партньори с които имаме договори си е упоменато.
  Ако искате да станете медиен партньор – пишете

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.