Великден

След празниците всички са заредени с нови сили и с желание за работа. Днес ми се обадиха от две места за участие в конференцията , които бях писал в графата „Догодина пак“. Нещата се развиват добре и се радвам, че много институции и компании вече виждат някакво бъдеще в появата на такива конференции като УебТех.

Най- се радвам на потока за бази данни, към момента има покритие на MySQL, PostgreSQL, Derby, Sybase и Open Virtuoso, което си е доста добър спектър, особенно като знам кои лектори ще говорят за това.

В РНР сектора нещата се развиват мнооого добре също, освен Дерик Ретанс, Крис Кунц също ще дойде за да ни разкаже за сигурността в РНР, а ще има и много добри други лекции.

В Уеб частта, ще стане дума за Perl, тази година много – много лекции. .NEТ към момента има само 2 лекции, но се надявам да има и още за да може интересуващите се от тези технологии да научат много нови неща.

Ех, отплеснах се. Утре мисля да правя прощално парти във фирмата, но да видим дали ще се случи ;) В събота заминаваме за Дания, а има толкова много работа за вършене дотогава.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.