Ай леле : Свършиха се

Днес свършиха билетите за УебТех-а. Извъртяното е че има още желаещи ;) Освен да съборим едната стена на хотела и да направим тераса ;)

4 мнения за “Ай леле : Свършиха се

 • Reply Izida 29.06.2006 at 17:15

  Ех, като прочетох датата, на която са свършили, ме хвана още повече яд що толкова се чудех от кои да си взема и все отлагах решението във времето! Сега се оказа, че колеги от моята стая, на които пуснах идеята за ходене на WebTech, имат билети, а аз изпуснах…

  Нищо, следващата година ще знам от рано да си купувам ;)

 • Reply Boyan 19.06.2006 at 16:07

  Ами радвам се, че има интерес и че оправда моята анкета, според която малко хора намират събитието за заслужаващо си… А с местата… не знам … дано стигнат, че ще е жалко при цялата организация това да се окаже слабото място. Но ще има обеца за догодина.

 • Reply Bogomil 19.06.2006 at 15:40

  Да с малко зор;) Ама банката е виновна ;) Залите са с по 150 места, няма специално менаджиране за интерес и местене на потоци. Надявам се да е разпределен равномерно, поне такава беше целта на програмата и на подреждането й

 • Reply Bashev 19.06.2006 at 15:29

  Аз се снабдих :-)

  Като стана въпрос за бутане на стени, много ми е интересно как сте решили проблема с засиления интерес към определени лекции? Броя места според най-голямат зала ли е подбран или има вероятност на определени лекции да не могат да се съберат всички желаещи да присъстват?

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.