Ай леле : Свършиха се

Днес свършиха билетите за УебТех-а. Извъртяното е че има още желаещи ;) Освен да съборим едната стена на хотела и да направим тераса ;)

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

4 мнения за “Ай леле : Свършиха се”

  1. Ех, като прочетох датата, на която са свършили, ме хвана още повече яд що толкова се чудех от кои да си взема и все отлагах решението във времето! Сега се оказа, че колеги от моята стая, на които пуснах идеята за ходене на WebTech, имат билети, а аз изпуснах…

    Нищо, следващата година ще знам от рано да си купувам ;)

  2. Ами радвам се, че има интерес и че оправда моята анкета, според която малко хора намират събитието за заслужаващо си… А с местата… не знам … дано стигнат, че ще е жалко при цялата организация това да се окаже слабото място. Но ще има обеца за догодина.

  3. Да с малко зор;) Ама банката е виновна ;) Залите са с по 150 места, няма специално менаджиране за интерес и местене на потоци. Надявам се да е разпределен равномерно, поне такава беше целта на програмата и на подреждането й

  4. Аз се снабдих :-)

    Като стана въпрос за бутане на стени, много ми е интересно как сте решили проблема с засиления интерес към определени лекции? Броя места според най-голямат зала ли е подбран или има вероятност на определени лекции да не могат да се съберат всички желаещи да присъстват?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.