OpenFest 2006 в Русе, Шумен и Благоевград. A май и не само там.

Хората от който чаках да чуя новини за тези три града се върнаха от отпуска или пък проявиха желание за нещо повече от правене на нищо и вече можем да започваме.

Планът е да се направят и трите града, но и само единия да се случи ще е добре. В Русе има яка агитка, която още от миналата година показа, че може да върши чудесна работа и може да се рязчита на тях, там проблема е с залите и с оборудването, но мисля, че ще се справим.

Миналата година в зала за 50 човека имаше поне 100, затова сега може би ще вземем по-голяма зала. Дано ! Даже си мисля за едно друго интернационално събитие Русе- Гюргево (Giurgiu).

За другите два града процеса е в проучване на интереса и на възможностите, затова по-нататък. Aко можете да помогнете с нещо за тези градове, вижте това, за да направим празника незабравим и полезен.

2 мнения за “OpenFest 2006 в Русе, Шумен и Благоевград. A май и не само там.

  • Reply Bogomil 19.08.2006 at 10:34

    Трябва да се почне от някъде ;))) Приятна ви (с)бирка.

  • Reply iko 18.08.2006 at 18:07

    Утре (събота) ще се съберем пловдивската агитка (поне тези, които не са на почивка) и ще видим дали има сили и желание да се отганизира нещо. Както винаги, проблем ще са лекторите … аз съм си оптимист де :)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.