Малиииии ….

От вчера официално ме разкриха – аз съм некомуникативна личност, която често се мръщи … Това в кръга на шегата разбира се.

Наистина често се замислям дали вербалната комуникация ми е на добро ниво. Нямам впечатления, пък и нали съм си един притесннителен и срамежлив ;)) Спомням си първото си интервю на живо за новините, когато се бях панирал много яко, но явно съм се справил добре. Не се сещам за какво говорих ;))) Леле леле ;)

Често се налага да импровизирам, особенно когато някой журналист ми зададе въпрос извън темата, като например на последния и първия УебТех във Варна. Бе питат ме глупости, и не се сдържах и им го рекнах, после журналистката ме обикаляше отдалеч.

Може би наистина трябва да поработя върху това. Днес е петък, хубав ден. В понеделник стартира официално „Да на FOSS“, но ще тръгне с по-леки темпове отколкото ми се искаше ;)

2 мнения за “Малиииии ….

  • Reply Женя 08.09.2006 at 9:35

    Айде да ходим да се видим с министъра да си го питаме някои неща. Ще говоря с прес-секретаря за другата седмица? Е не мога да редактирам горното мнение за това пиша пак .

  • Reply Женя 08.09.2006 at 9:33

    На някой теми си доста приказлив ;) Ще ти звънна тези дни за материал

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.