Какво мислите за това лого

Логото

11 мнения за “Какво мислите за това лого

 • Reply Sly 25.09.2006 at 23:33

  Така е! Г-н анонимен, съгласен съм с Вас в последния ви пост, прощавайте ако греша, но мнението Ви там ми изглежда доста по-различно от това в предния Ви такъв. А може би просто сте изложили гледната си точка по-разбираемо.

 • Reply анонимен 25.09.2006 at 13:53

  уф! мистър слай, аз съм дал и давам своя принос доколкото мога. явно не си схванал намека … приказвай си глупостите. на гол гъз чифте пищови. или май тумбак беше, а? все тая. ти си явно от тези дето помагат с коментари само …

  аз много добре обясних и описах какво имам впредвид (не знам къде си блеял и си пропуснал редовете по-горе, обясняващи точно това) и какво не смятам, че трябва да е правилното. защото именно то отблъсква хората. и не трябва мистър слай, дето е толкова умен и обидчив от коментарите да продължава в същия дух. защото дистанцирането едни от други, липсата на желание за диалог, и обратното дори – очакването за аплодисменти от резултатите ще доведе до поредния крах нещата.

  трябва диалог и обратна връзка дори и с такива като г-н еринин (както ти го нарече помпозно от висотата на пич, разбиращ много нещата). такива хора, макар и лаици, са обществото – обратната връзка. техния коментар има значение, защото на тях трябва да им се обясни и разясни съвсем определено повече. трябва да се види къде е разминаването между очакванията и реалностите … това е. иначе мечтатели и хвалипръцковци, дето много ги разбират нещата – колкото щеш в тази държава!

 • Reply Sly 25.09.2006 at 9:34

  Здравейте, г-н анонимен. Незнам какво и на кого намеквате във вашия така дълъг коментар, но бих желал да ви разясня някой неща, които не са ви станали ясно, но няма и от къде. Първо, аз не си спомням това време за което вие ми говорите, но явно на вас въпреки че не ви липсва (или поне така казвате), то ви е повлияло видимо. Аз написах моя коментар с желанието да помогна на хората които се раздават за обществото, защото аз нямам НИЩО общо с изготвянето на логото и съм просто наблюдател като всички вас останалите. Не е възпитано човек, който така добре оценява времената и хората от разстояние по интернет да напада така без ясни факти с които да се опровергае. И сега най-важното според мен г-н анонимен….
  Аз не помня какво е било някога си и може би точно затова искам да помогна за нещо, което не засяга само мен, а вие които даже и да говорите лошо за него сте били част от това време можете само да коментирате и нищо повече!

 • Reply анонимен 24.09.2006 at 20:54

  типично по български. най-много, както за пореден път се вижда, ни бива по тъпите предложения, от типа, някой решава да прави нещо в полза на обществото, иска коментар по въпроса до момента за дейността си и идеите, хората коментират (някои са троли, други казват нещо – все пак и двата вида ги има, обръщайте внимание на тези, които наистина ви казват нещо или разбирате намека им) и в този момент, ако коментарите не ви харесват или са крайно критични, се обиждат някои си, които веднага им контра-оферират те да го направят тогава.

  нека отбележа – когато правите нещо в полза на обществото, безплатно и без да искате отплата, искате коментар от хората и обратна връзка, не считайте че са ви длъжни да ви ръкопляскат и да седнат и те да го направят по-добре, щото вие сте решили че това си струвало.

  реакция винаги ще има, ама грандоманщината от рода на – ние правим добро – ръкопляскайте, или хайде хванете направете го по-добре, щото аз така съм решил че си струва, е селяния.

  в края на краищата никой не ви кара да го правите. но и има хора на които би било полезно това. какво трябва да направим – да сме комсомолци и да ръкопляскаме ? коментар ли искате или аплодисменти …

  … а г-н Sly ?

  болшинство – приема се! рапорт предаден! рапорт приет (ех, как съм изтървал от това време … май така като гледам на някои от вас много им липсва и искат да го върнат).

  п.с. за мистър слай – човека си каза че е лаик. погледни в речника – това не означава, че си разбира от работата – напротив – обратното! образовай се малко, моля те!

 • Reply Sly 23.09.2006 at 13:17

  Последният комент е доста критичен, но ми харесва, почти всички от казаните неща са верни. Аз предлагам всеки от отука коментиралите, особено г-н Еринин да изработим по едно лого. Въпреки, че съм сигурен, че това на г-н Еринин ще стане най-добре, защото явно човека си разбира от работата :)

 • Reply Христо Еринин 21.09.2006 at 17:37

  На мен не ми допада.
  Моето мнение на лаик. Черното според мен идва в повече и като цяло логото е много тъмно. Шрифтът е в дисхармония със стила на графичната част. Всички елементи на дланта са стилизирано-заоблени, докато шрифтът е по-скоро стегнато-ръбат. „Да“ ми седи някак разтеглено и с разкривени пропорции. Каква е идеята на червения пръст и защо точно малкия пръст? Има някакъв дисбаланс между „пръстите“ и „дланта“. Изглежда сякаш цялата конструкция ще падне – я назад, я на една страна. В това отношение ръката на e-card е по-балансирана – леко е завъртяна наляво, така, че „палецът“ и „малкия пръст“ се балансират. URL-то в средата точно под „показалеца“ идва от никъде и седи като залепено, и допълнително дебалансира „ръката“.
  Какъв е замисълът на ръката и каква е целта на връзката със слънчевите лъчи? Ето какво ми носи като послания на мен: Човешко, приятелско, добронамерено; просвещение, проглеждане, светлина? А като цяло – Гласуване?

 • Reply анонимен 21.09.2006 at 11:08

  @LASTdesert: и на мен ми навя спомени за логото на и-кард. това беше първото, за което се сетих като видях ръчичката.

  а, колкото до последния пръст да е червен … някаква недоразбрана арт-приумица най-вероятно. или може би да не е средния червен, че става много брутално ;)

 • Reply LASTdesert 21.09.2006 at 10:55

  напомня ми на логото на e-card

  http://www.e-card.bg/bultra/logo.gif

 • Reply koko 21.09.2006 at 8:32

  Каква е идеята единият пръст да е червен и то малкият?

 • Reply LeeAnn 20.09.2006 at 20:54

  Изчистено и семпло. Харесва ми. Аз съм „ЗА“.

 • Reply dzver 20.09.2006 at 18:03

  Ясно и говорящо, само дето и по-напредналте в компютърното дело може да не схванат какво е FOSS.

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.