До някъде и напред

Три почивни дни … еххх, каква идилия. Четвъртък започна добре, още след работа, когато излязох да се поразходя малко заедно с най-големия фен на Гарфилд – Юлето, по някое време ми се обади Сащо Шопов да се видим, което беше чудесно, защото не бях се виждал с него отдавна. Пихме по една бира (аз) и се завлякох на „Ариана“ да слушаме Бандата на Пецко.

Оказа се че бирата е свършила, аз докато дойда, което само може да говори в полза на другите ;))). След това заедно с Боян Джумаков и другите, се замъкнахме в Фенс да слушаме Васко The Patch и Камен Кацата. Не очаквах, че ше стане такова шоу, наистина. Камен Кацата беше брилянтен, а Васко биваше. Пак свърши Загорката – трябва да се взимат мерки в такива заведения, като ще ходим ние. Прибрах се към 3 часа.

Петък
Петък започна добре, като от 11 трябваше да се ходи на пресконференцията за OneWebDay. Мина добре, даже са ме давали по телевизията, пак. След това си подремнах малко в блаженство и сред шума на хубав дъжд. Вечерта имаше сбирка на уеб зоната, събрахме се доста хора, а на мене започнаха да ми се случват хубави неща. След грамофон, влязохме в Кривото, а след това с една прекрасна компания се озовахме в „Червило“ на купона на Kent.
Прибрах се към 3 часа

Събота мислехда ходя на театър, да гледам Пипи Дъъъъългото чорапче, но не успях да стана. Отдадох се на четене на книжки и на мързел. В неделя изкарах приятно време с Хриси, даже ходихме на кино…

One thought on “До някъде и напред

  • Reply Sly 25.09.2006 at 23:38

    Е браво, наистина добърв уикенд си си изкарал. След такава почивка седмицата започва по съвсем друг начин :)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.