Београд

Част 2 : ТВ звезди
Тук снимки липсват, но поне ще бъда описателен. Искахме да отидем на рок-клуб (клупче). Питахме хазаина на хостела, къде да отидем, а той каза, че има някакви приятели, които правели телевизионно предаване за чужденците в Белград и ако искаме, можем да участваме … Малко ни трябваше да се съгласим.

Към 21.15 дойдоха от ТВ екипа, който беше една водеща, продуцент, оператор и микрофон-специалист. Снимките започнаха добре, почти всичко си беше спонтанно, не се налагаше да правим много неща по два пъти ;)

Качихме се в колата и ни заведоха е ресторанта на Деян Савичевич и на още няколко футболиста. Много ‘фиешън’ беше, вечеряхме и си говорихме за различни неща, главно за България, за нас. Oказа се, че сърбите били измислили шопската салата ?!? Камерата явно притесняваше другите хора, но на екипа не им пукаше, а и на нас. Ние си хапнахме пийнахме и гледахме Евровизия с кеф.

След като свърщихме със вечерята, отидохме на частно парти в едно клупче (няма правописна грешка) и пихме по куба либре и говорихме с хората там. След това щукна идеята да ходим на площада за да гледаме как сърбите празнуват победата на Евровизия. Беше много яко, хората там са спонтанни и излизат на улицата да празнуват диво. Ходихме с камерата насам на там и всички ни гледаха и се чудеха – „Тия пък кви са“. Там на площада се разделихме с екипа ние останахме да празнуваме с тълпата.

Ще ни дават другата седмица по телевизия „Enter“, ако сте в района на Белград – гледайте ни. Изкарахме си страхотна вечер, благодарение на телевизията и на победата на „Молитва“ на Евровизия.

Към 2 се прибрахме да спим и да се готвим за ден 2 в Белград.

Всички снимки са тук.