Sellinet (Селинет) заплашват свободата на изказване на мнение

Не бях чувал досега за Селинет, макар, че може би, обикаляйки из доставчиците на Интернет да съм минал и през тях. Малко хора са чували за тях, още по-малко ги и ползват. Е, сега ще се чуе повече за тях, а още по-малко ще започнат да ги ползват.

Днес от Селинет са се опитали да се правят на строги на Силвина, която се е оплакала в блога си по повод на услугата, която предоставят. Не вярвам, че има толкова неориентирани хора, но все пак, можете сами да видите какво смешно писмо са изпратили те на Силвина.

Не искам да коментирам глупостите вътре, а фактът, че отново корпоративни интереси искат да нарушат правото на свободно изказване на мнение. Досега съм се изказвал негативно към много фирми (особено от Русе :))), поради това, че те не доставят услугите, които бих искал да ползвам или ги доставят по лош начин, но никой не се е учил на право с мен да се опитва да праща такива интересни писма.

Вяжното е да имаш мнение и да си готов да докажеш тезата си, тогава никой не може и да те пипне, дори и … какви бяха тия, бе.

P.S Сега на всички ще ви пратят писма, ей. Стига сте писали. Утре сутринта към 9.00 да чака писмо …. Пейо, по обяд Йовко, вечерта turin. Всички останали да отидат да си ги вземат сами от офиса им.

P.P.S Абе тези хора не разбират, какво зло си причиняват и продължават да пишат срещу най-добрата компания за Интернет в света. Утре в 10 ч, в офиса на гладния адвокат да заповядат вкупом и …
Алекс, Делян, Ники Горчилов, Сашо Панов, Maniax, Иван Бедров, Григор, Сашо и всички знайни и незнайни блогъри (те си се знаят сами).

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

3 мнения за “Sellinet (Селинет) заплашват свободата на изказване на мнение”

  1. Pingback: dream keeper

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.