Боже, боже….. Добри Божилов направил партия.

Българска Интернет Партия на Добри Божилов. Коментарите оставям на вас. Ето и източника на знанията ми.

Ето и малко още линкове (кой е Д.Б.):

Не искам да оставам с впечатление, че само критикувам добрия човек, идеята е чудесна, но изпълнението и личноста на ‘лидера’ са под всякаква критика.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

22 мнения за “Боже, боже….. Добри Божилов направил партия.”

 1. Аз съм съученик с Добри.

  Тогава той беше млад социалист (по времето на Лилов и Луканов), после се опита да мимикрира като стана щур фен на Жоржи и ‘Бизнес Блока’ му, защото го спуквахме от майтапи че е комунист.

  Сега му Бип-ка нещо пак…

  Обаче е обявил на сайта си, че:

  „В духа на нужната промяна, Българската Интернет Партия застава твърдо зад правителството на страната“

  Т.е. пак застава зад мафията на комунистите!

  Добри, не се учудвам, но не пиши че партията ти е ‘дясно-консервативна партия’, защото и за малоумните е ясно че си комунист/социалист или както там още се наричате сега!

 2. Това партия за бисексуални ли е?

  БИП, БИП, Божилков, нещо май ти би-бипка в главата :))

 3. ам като цяло доста голямото внимание което получава Добри, може още повече да го заблуди. Не разбирам само от какво идва недоволството, къде е проблемът, нека всеки прави каквото си иска, кои сте вие че да спирате мечтите на хората, хохохо ;), или вече за да пуснеш някакъв сайт трябва да получиш изричното одобрение на блог стадото

 4. Егати плъха, чудя се дали да не му вземем една проститутка и да се успокой, щото явно по цял ден няма какво да прави тоз български деец.

 5. И аз споделям наблюдението на Йовко, че клишетата в сайта на Божилов са винаги едни и същи, а и скапаният сайт си е същият.

  Сега било „Интернет Партия“. Ами добре.

 6. Някои като гледам явно не знаят кой е Д.Б., значи отскоро живеят онлайн.

  Вярно, Божилов и Грънчаров са си от една партия, тая на изтърваните луди. Колкото единият разбира от философия, толкова другият разбира от отворен код.

  Хич не се учудвам, че е спретнал партийчка, Бого. Такава му е кръвната група на човека — на всяка манджа мерудия, вре се за щяло и нещяло. Като наш си Грънчи.

  Аз не му обръщам внимание — от него си се очакват подобни изцепки, но той и сам си знае, че нищо няма да направи. Понякога се чудя откъде им иде енергия и ентусиазъм на тия хора за толкова глупости…

 7. Добри Божилов, а някакъв онлайн еквивалент на кюфтетата ще има ли???
  Наеми няколко мацки за безплатен онлайн видео чат или нещо такова

 8. кофти, не ми се зарежда сайта на партията, а бях хукнал да се записвам. ама ако в би партията ще пускат хомо се отказвам :-(

 9. Ангел Гръчаров и Добри Божилов в една партия. Аз ще гласувам за тях.

  Добри се бори за нас и аз се гордея с това :)

 10. Този човек наистина се появява на най-невероятни места в най-неочаквано време. Почти бях забравила за него и той пак напомни за себе си.

  И преди ми бягаше логиката, защо той си мисли, че ще стане евродепутат като наспами музикален форум, но той си знае ;) Интересно ми е сега колко ли души ще гласуват за неговата партия и кои точно са другите и членове.

 11. На Добри Божилов явно са му поразместени жичките, но Интернет е средството, което ще даде възможност да се извършат сериозни промени в управлението и организацията на обществото. Няма друг начин да се оттървем от безспирно лъжещите ни и ограбващите ни политици и други мафиоти, освен да се научим да се самоуправляваме сами с помощта на средството Интернет. В края на краищата, обществото винаги се е организирало както са му позволявали информационните и комуникационните технологии, с които е разполагало.

 12. В тази партия ще има място и за много от Вас – феновете на отворения код, които по този въпрос сме някакъв вид „политически“ противници. Сега може и да не Ви се вярва, но скоро ще дойдете при мен. Не за да приемете вижданията ми за отворения код, а защото другите далеч по-важни неща, за които се боря, са и ваша кауза. Виждал съм го по блоговете Ви.

 13. Аз пък не мога да разбера думите, че „личноста на ‘лидера’ е под всякаква критика“. Всеки човек е суверенен и има свободата да бъде какъвто си иска, понеже сам поема пълната отговорност за себе си. И респективно некой няма правото да се изживява като ментор и като критерий за това кой е „правилна“ и кой – „неправилна“ личност! Който не разбира дори това, живее в други епохи, примерно от първата половина на ХХ век, когато набират сила тоталитаризиращите стереотипи на обществен живот.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.