Агенция по вписванията – част 2

Ех, мислех си аз, че ще има някаква промяна, ама нейсе. Преди няколко дни, надлежно изпратих документ, изцяло в изискванията на техните условия за електронно подписани документи и чакам отговор. Според изиксванията им, трябваше вече да съм получил воден номер, но единствения отговор от тях е нещо от рода на „wtf?“.

Сега чакам, много вероятно да намерят какво съм им пратил, щото са го изтрили. Пак ще ги „тормозя“ утре, ама поне да прочетат за тези проблеми и да ги пооправят.

5 мнения за “Агенция по вписванията – част 2

 • Reply VP 03.06.2008 at 14:45

  След като се подаде документа за регистрация/пререгистрация на фирма, някой да е проверявал за колко време става? Мисля, че сега се чака два месеца за регистрация. Към края на годината може би ще се чака шест месеца или повече.
  Предвид факта, че всички инстанции искат актуално състояние /валидно 6 мес./ след 30.06. се получава парадокс – микоя фирма в BG без регистрация в АП няма да разполага с валидно актуално състояние.
  През това време фирмата може да спре да работи, няма да се участва в конкурси, търгове, не се сключват договори, не се теглят кредити, банковите сметки се замразяват, шефове и работници могат да си излязат в отпуск, а като се върнат след няколко месеца на пазара, ако някой се сеща за тях може пак да почнат да работят.
  Интересно нали.
  Чао за сега беше ми приятно.

 • Reply Агенция по вписванията - част 3 в Блог на Богомил "Бого" Шопов. 21.01.2008 at 11:53

  […] Тук, можете да видите, част 2. […]

 • Reply turin 19.01.2008 at 11:26

  На мен ми е чудно нещо… Защо всичките държавни структури трябва да имат ужасно бавна разработка на уеб-услугите си? Първо хиляда години умуват каква точно да е услугата им, после умуват как да я направят, накрая умуват как да ни я пробутат…

  И през цялото време с това се занимават шефове и PR-ки. Ако тук-там има по някой специалист дето да казва кое как е, той или нищо не разбира горкият, или ако разбира, то никой не го слуша…

  Не е да не знам как е. Работил съм в не едно държавно учреждение, много добре знам как е и си е точно така…

  Егати идиотите са се събрали за шефове на малки и големи отдели и раздели в целия тъп куп държавни предприятия и учреждения… Той връзка на оня, оня връзка на трети…

  И само прибират комисионни, комисионни… неофициални комисионни, разбира се… пък що не и официални, от измислените търгове.

  Бого, сори за огина, ама ми е дошло до гуша от тая простотия в държавните! Евалла на тебе, че имаш ищах да ръчкаш такива проблеми, давай до дупка! ;)

 • Reply Богомил "Бого" Шопов 15.01.2008 at 11:37

  Това го знам, отдавна. Даже има начин за автоматизация :)

 • Reply george 15.01.2008 at 11:35

  здравей, това може би също ще те заинтересува по отношение на агенцията за вписванията

  http://www.youtube.com/watch?v=mqvJ-Tuiz6I

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.