Втори блог-събор ще се проведе в София през февруари.

На 23 февруари във Централен военен клуб в София , ще се прoведе събитие, което ще събере на едно място хора, които пишат в блогове, он-лайн журналисти, свободни хора със собствено мнение и ентусиасти обединени от понятието блог.

Блогът е личен уеб-дневник в които авторите пишат на теми, които са им присърце и ги вълнуват. Това явление, може да се каже, че е аналог на он-лайн медиите, но без редакторска намеса, без натиск, без цензура. Авторите са свободни да пишат каквото искат и както искат, използвайки всякакви изразни средства.

Обединението на блогърите по различни остри теми за нашето общество, може само да буди възхита. Проблеми като посещението на Путин, застрояването на Странджа, опитите да се разрушат хотел България и Амфитеатъра, поругаването на ценности и свободи, като правото на свободно изказване, не са оставили безразлични никого. Макар и не винаги на едно мнение, хората пишещи в блогове са с позиция и са активни за да се борят за правата на всички и за това в което вярват.

По време на събитието, ще се разгледат всякакви въпроси в неформална обстановка, сред приятни лица и добър кетъринг. Дори и да не сте блогър, а просто се интересувате от тази тематика сте добре дошъл. Денят нарочно е избран да бъде събота, за да може хората извън София да присъстват на събитието. Елате за да се насладите на многото изненади и на баркамп формата на събитието, което се случва много рядко в България.

За да участвате е необходима регистрация в уеб-сайта на събитието, намиращ се тук: http://bcamp.info/.

Там се намира и всяка необходима информация.

Начален час 10 часа, вход свободен.

2 мнения за “Втори блог-събор ще се проведе в София през февруари.

  • Reply norman 31.01.2008 at 13:17

    οτ Norman :

    Ми да, не се притеснявайте, аз ще ви организирам селския събор…кретени и малоумници такива…ниема нужда да ми помагате.

    БЛОГЪРИТЕ НА САПУН !

  • Reply Longanlon 29.01.2008 at 21:29

    Абе гледам, че няма много голяма активност в сайта на събитието – десетина коментара и толкова. Май и блогърите като всички други чакат някой да ги „организира“. Казвай ако трябва нещо да се помага…

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.