ПИФ ама без Еркюл

Днес е петък, ден за равносметка на изминалата седмица. Вместо това, ето един материал, който е добре да прочетете. Той се отнася до скандала в Правно-историческия факултет на Югозападния университет.

Аз не бях запознат с това, защото ми е извън сферата на занимание, но след като го прочетох, разбрах, че всеки трябва да го прочете. Има хора, който се борят за истината и за правдата и колкото и да е смешно в наше време и да не се зачита е достойно за уважение.

Браво.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

5 мнения за “ПИФ ама без Еркюл”

  1. Аз заставам плътно зад нещата за които се бори Светла. Тези които се опитват да публикуват глупави коментари (84.22.13.169) ги съветвам да се опитат да се аргументират добре, преди да им публукувам мнението или поне пишете на кирилица.

  2. Бого, страшно ти благодаря! За мен означава наистина много да имам подкрепата ти. Да си призная, умирам от страх, но колкото повече публичност има по-проблема, толкова по-малко се страхувам…

    Радвам се, че и ти смяташ, че трябва да се знае за този случай. Защото тук не става въпрос просто за частните проблеми на един провинциален факултет или за това, че мен ме е страх. А за съдебната ни система, висшето ни образование, свободата на словото в България (вкл. и свободата на словото в интернет, за която ти толкова се бориш.)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.