Какво ново намерих днес

1. От „Пътуващата уста“ съветват да си вземете билет за Валенсия или за Прага, за да си направите чудесна почивка за 1 май или за някой друг празник.

2. В 10.4 пиксела, пък, показват филмче и описват новия браузър, който се появи на пазара. Ще става ли пого се пита в материала.

3. Aко сте фен на WordPress, скачайте на специалните теми за вас

4. Koи българи работят по интересни идеи свързани с отворен код и свободен софтуер?  Вижте ги!

А вие какво интересно намерихте днес? Какво четете от какво се забавлявате? Споделете малко препратки.

2 мнения за “Какво ново намерих днес

  • Reply Калоян К. Цветков 01.04.2008 at 12:01

    За мен времето е основния проблем … понеже „дневната“ работа гълта много време и енергия. Аз знам с какъв ентусиазъм работих по Asido и Krumo, или Емо и Велислав по Kiax, обаче постепенно всекидневните „грижи“ вземат връх и не остава време за допълнителните проекти (поне при мен е така). Най-добре ще е ако дневната ти работа ти плащат да се занимаваш с open-source проекти-те по които работиш – като оня пич, който прави ThickBox за jQuery, и от някакво web development studio го наели да си работи по проекта, да го развива, и да прави подобренията, които са им необходими ;) Или например, че може би повече от половината core developer-и на PHP работят в Yahoo ;)

  • Reply Любомир Петров 01.04.2008 at 11:44

    Има още много българи работещи „по свободен код“, въпреки че не работят по големи проекти (като FreeBSD), различни по-малки но важни проектчета разработвани от Българи са на лице :)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.