WebTech 2007 идва

Четвъртото издание на конференцията за Интернет- технологии ще се проведе между 29 и 30 юни 2007 година във Варна в 2 зали на ТУ. Можете да комбинирате слънце, море и технологии.

Целта на проявата е да покажем новите тенденции в интернет технологиите, приложението им в бизнеса, както и да обменим опит със специалисти доказали се в тези области.

Наши гости са били много български професионалисти, както и чуждестранни такива, като Ричард Столман, Дерик Ретханс, Ландон Брадшоу, Марко Хасинен и други.

Волно или неволно, основния акцент на УебТех 2007 стана Web 2.0. Ще се обсъждат технологии, концепции, начини на работа и ще се демонстрират приложения. 40 % от всички лекции са посветени на тази тема и се надявам наистина да се получи едно чудесно събитие.

Казвал съм го и преди, сега пак ще го кажа. Във Варна УебТех събира повече хора отколкото София. Незнам каква е причината, но е така. Тази година освен технологиите, ще има много интересни неща, а освен това близоста до морето и чайките дава още една причина защо да си вземете отпуска в края на месеца и да дойдете с нас. Елате цялата фирма, даже.

На втория ден, разбира се, ще свършим по-рано за да можем да отидем и на Manowar концерта, защо не да посрещнем и 1 Юли …

Ще се получи чудесно събитие. Елате с нас !

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.