WebTech 2007 идва

Четвъртото издание на конференцията за Интернет- технологии ще се проведе между 29 и 30 юни 2007 година във Варна в 2 зали на ТУ. Можете да комбинирате слънце, море и технологии.

Целта на проявата е да покажем новите тенденции в интернет технологиите, приложението им в бизнеса, както и да обменим опит със специалисти доказали се в тези области.

Наши гости са били много български професионалисти, както и чуждестранни такива, като Ричард Столман, Дерик Ретханс, Ландон Брадшоу, Марко Хасинен и други.

Волно или неволно, основния акцент на УебТех 2007 стана Web 2.0. Ще се обсъждат технологии, концепции, начини на работа и ще се демонстрират приложения. 40 % от всички лекции са посветени на тази тема и се надявам наистина да се получи едно чудесно събитие.

Казвал съм го и преди, сега пак ще го кажа. Във Варна УебТех събира повече хора отколкото София. Незнам каква е причината, но е така. Тази година освен технологиите, ще има много интересни неща, а освен това близоста до морето и чайките дава още една причина защо да си вземете отпуска в края на месеца и да дойдете с нас. Елате цялата фирма, даже.

На втория ден, разбира се, ще свършим по-рано за да можем да отидем и на Manowar концерта, защо не да посрещнем и 1 Юли …

Ще се получи чудесно събитие. Елате с нас !

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Публикувано от

Богомил "Бого" Шопов

Емигрант. Пират. Революционер. А, още интересни факти има тук

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.