StartUp семинари

Вчера бях участник в дискусията на един от панелите на събитието за стартираш бизнес – Start Up. Дискусията имаше за цел да бистри теми свързани с бизнес процесите – тяхната дефиниция, моделиране, автоматизация и прилагане. Присъстваха около 20 човека, всеки от който със стартирал вече бизнес и с реални проблеми, на които трябваше да се намери отговор и да се разбере, защо бизнес процесите са важни за една компания. Както казах и тогава, всеки ще излезе от дискусията с още повече въпроси, отколкото в началото, което беше и целта.

Ако един човек, не започне да си задава въпроси и си мисли, че бизнеса му ще върви напред, се намира в някаква друга вселена :) От човека, който ръководи бизнеса се очаква да започне да се интересува от многото неща, които могат да му ПОМОГНАТ да развие бизнеса си в посоката в която желае.

Бизнес процесите и тяхната дефиниция, не е панацея, но е стъпка в правилната посока, а използването на всички малки методологии и инструменти, могат да го дърпат напред.

Дискусията беше полезна – отговорено беше на доста въпроси, опитахме се да намерим правилната насока на разговора и успяхме. Радвам, се че имаше такава и със сигурност ще продължи в една или друга посока.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Едно мнение за “StartUp семинари”

  1. Много ме е яд, че не можех да присъствам и силно се надявам да има и за в бъдеще подобен вид, ако не и същите събития!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.