От месец октомври няма да можем да ползваме Skype и торент клиенти

Макар и малко стряскаша новината доказва глупоста на хората в Европарламента. Да те са на път да сложат ръка върху технология и да я забранят или в повечето случаи да я забавят.

Знам, че докато не стане това у нас, никой няма да му привлече вниманието, но все още имаме една седмица, за да направим нещо.

Прочетете внимателно, какво ще се гласува в Евро-парламента сами след една седмица и преценете какво всъщност става, сами.

Ако тези предложения бъдат приети, а те вече минаха през съгласието на комисиите, ще се случи нещо с размерите на комунизма, що се отнася до свободата на комуникациите в Европа и във всички комуникации минаващи през Европа.

Тоест ако торент-сайта ви е в щатите, това ви лови (малка, но важна забележка). Прочетете материала, а ако сте по-любопитни – потърсете повече и в Интернет


Подкрепете ни

Ако желаете да подкрепите финансово инициативата и ако имате е-pay сметка, попълнете сумата, която искате да дарите и натиснете бутона, за да продължите.

Описание Сума
Дарение за кампанията Свобода, а не страх BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиЗа по-големи дарения и други начини за помощ – моля вижте това.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

56 мнения за “От месец октомври няма да можем да ползваме Skype и торент клиенти”

 1. Свежо: Тези от ЕП какво си мислят?Това е направо гадно искат да ми прекъснат връзката с приятелите в чужбина,с които нямам друг по-достъпен и бърз начин за връзка ли?Това е ограничаване на правата ни,а уж ЕП се бори за спазване на Хартата за правата на човека-да,бе,да!

 2. Не знам какво да кажа.За какви се мислят тия боклуци от парламентите.Всичко е математика.Явно са сметнали колко пари ще потекат към някои фирми след забраната.Искам да си сменя гражданжтвото с руско,някой знае ли как става?

 3. Свежо: и аз мисля че няма да стане, въпреки че те добре са пресметнали колко пари ще потекат към някои фирми след забраната.Боклуци

 4. @Miglen – медиите действат лека по лека, но от всички нас зависи да ги събудим. Всеки както може.

 5. Мен много ми е жал, че обикновенните потребители не са го разбрали защото мас медиите не са го „разпръснали“ и вероятно на 11 ще сме само компютърджии, борещи се за нищо дето се вика. Бого, прекланям се пред теб и дано успееш да промениш нещо. Най-малко ще дойда на простеста!

 6. Towa niama da stane. Prosto niama da stane zashtoto e iasno che podobni zakoni wyrwiat protiw interesite na ES.

  Niakakwo si keleme e imislilo proekto-zakon, towa ne znachi che shte se prieme. Ne se symniawam che shte padne i shte e mnogo shum za nishto nakraia….

 7. Тези от ЕС май изобщо не знаят къде се намират и какво правят, и изобщо не осъзнават какво ще причинят и на себе си.Между другото ако може си оправите енкодинга, в основанието към epay подавате utf8, а сайта на epay е cp1251 и съответно или едното или другото става нечитаемо, когато си смениш кодировката.Не че адмирирам ползването на 1251, но в случая проблема ще се оправи по лесно от ваша страна.

 8. Ако и това ни забранят в мизерния така или иначе живот по добре да клоним към гражданска война.Иначе за протеста съм твърдо ДА!!!

 9. Здравейте! Аз съм инвалид и нета е моя прозорец към света. един нов софтуер е около 200 $ а аз получавам инвалидна пенсия 190 лв. е кажете сега как ще си позволя да дам 200 $? че то няма и да е еднократно а сигорно за всяко обновяване ще искат пари. как да не съм възмутен? значи за обновяване на автомобилния парк на парламента могат да отидат милиони левове а ние с увреждане които сме да мрем и да се чудим ка да свързваме двата края. това ще засегне най много бедните хора а тези които се занимават с порнография те пари и хитринки пак ще намерят за да си вършат доходната не законна работа.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.