centransit.bg – гадни гнусни спамери

Навъдиха се много и то с идиотски реклами. Аман от такива „бизнесмени“. Кога ще разберете, че спама НЕ Е начин да подобрите бизнеса си бе хора. Не работете с centransit.bg, нямащи нищо общо с доброто поведение в уеб.

Днес атаките пак продължават. SpamCorp дано да си свърши работата, а аз ще с я свърша по друг начин.

P.S. Продължават и опитите на хора от centransit да пишат глупави коментари в защита на глупостите си. Спама е зараза и начина на правене на бизнес по този начин ще спре и то скоро.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

16 мнения за “centransit.bg – гадни гнусни спамери”

 1. +1 за фабио. Навъдиха се в последно време( да не кажа последните 2 години) комплексирани блогърчета които се оплакват наляво и надясно как не могат да се отърват от спам, който всъщност представлява получаване на 2-3 писма веднъж на новолуние и вдигане на тревога, за да може някой да им обърне внимание. Жалка работа! А какво да кажем за спама който получаваме всеки ден в хардуеър пощите си или както нормалните хора ги наричат обикновените пощенски кутии. Според мен много по-трудно е да се отървеш от брошура която е попаднала в нормалната поща отколкото да натиснеш „delete“ в имейла си. Усещайте се малко, гийкс:)))

 2. Аз лично съм ОЧАРОВАН от услугите им!!! Дестинации по цял свят,хотели , коли под наем и всичко това само с няколко клика от домашния компютър-не е ли страхотно?Относно спама- незнам какво толко се мръщите- леле голям проблем,имам едно непоискано писмо , сега какво ще правя…..малеееее спам :( ….НЕ МОГА ДА СПЯ СПОКОЙНО…..УЕБ КУЛТУРА – МОЛЯ ВИ , НЕ МЕ РАЗСМИВАЙТЕ… internet = свобода !!!

 3. User, съгласно статистиката на спам отговаря един на 1 млн получили го. Не вярвам да има толкова Интернет потребители в България, и в резултат не вярвам дори и един клиент да спечелят от подобна тъпотия

 4. Ако един процент му отговорят на СПАМ писмото той е много доволен – повярвай ми! Проблема не е в този който праща спама, проблема е в това че има кой да му отговаря – затва страдаме всички.

 5. Момчета, ако в този спам имаше талон за 33.33333% отстъпка от цените на самолетните билети по Коледа, друга песен щяхте да пеете.

  Подобен тип спам работи, когато го таргетираш добре. Лошото е, че от години в центранзит не могат да разберат, че (още) едно запитване към базата данни може да превърне тази дискусия от: „Гаден спам“ в „Страхотна оферта“.

 6. Нещо не разбирам защо до моя пост се появи снимката на вуйчо ми. Прочее, този блог при мен много бавно се отваря. Само аз ли съм така?

 7. Като човек, имащ известен опит в ползването на спам в не толкова далечното минало, потвърждавам че от него няма никаква рекламна полза. Нещо повече – проекти, в които не ползвам спам, се развиват по-добре от такива, в които съм ползвал. Очевидно остава известно недоверие у хората, дори когато вече не спамиш. Спамът вероятно върши работа за реклама на порно и хазарт, защото там той е най-дребния носител на негативни възприятия…

 8. И аз го получих… Аз обаче бях обикалял из сайта им преди седмица-две та не помня дали не е имало нещо регистрация та за това. А иначе, това първото съобщение е малко малоумно. Предназначено е за тези дето нищо не вдяват… или е писано от някой надянат. Мисля тези дни да им пиша…

 9. Хех, егати тъпанарите – пратили са спама на пощата на проекта за архива на Ре:ТВ ;) Дали събират email адресите с робот, или някой стои и страничка по страничка събира адресите ?

 10. Първото изречение е просто велико: „Съгласно Закона за електронна търговия ви съобщаваме, че настоящото писмо е непоискано търговско съобщение.“ Сиреч уведомяват те, че ти пращат спам. Нагли копелета, не ще и дума. Lose, centransit.bg, lose!

 11. И тебе ли налазиха? Първото изречение на писмото им ме хвърли в музиката: „Уведомяваме ви, че по смисъла на ЗЕТ това е непоискано търговско съобщение“. По случайност, чл. 6 (4) от цитирания закон гласи: „Забранява се изпращането на непоискани търговски съобщения на потребители без предварителното им съгласие.“ (тавтология, ама хайде). Сиреч уведомяват те, че те спамят. Нагли копелета, не може да им се отрече. Мръсниците вече са в няколко блеклиста. Lose, centransit.bg, lose!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.