centransit.bg – гадни гнусни спамери

Навъдиха се много и то с идиотски реклами. Аман от такива „бизнесмени“. Кога ще разберете, че спама НЕ Е начин да подобрите бизнеса си бе хора. Не работете с centransit.bg, нямащи нищо общо с доброто поведение в уеб.

Днес атаките пак продължават. SpamCorp дано да си свърши работата, а аз ще с я свърша по друг начин.

P.S. Продължават и опитите на хора от centransit да пишат глупави коментари в защита на глупостите си. Спама е зараза и начина на правене на бизнес по този начин ще спре и то скоро.

16 мнения за “centransit.bg – гадни гнусни спамери

 • Reply Mimi 15.11.2008 at 22:54

  +1 за фабио. Навъдиха се в последно време( да не кажа последните 2 години) комплексирани блогърчета които се оплакват наляво и надясно как не могат да се отърват от спам, който всъщност представлява получаване на 2-3 писма веднъж на новолуние и вдигане на тревога, за да може някой да им обърне внимание. Жалка работа! А какво да кажем за спама който получаваме всеки ден в хардуеър пощите си или както нормалните хора ги наричат обикновените пощенски кутии. Според мен много по-трудно е да се отървеш от брошура която е попаднала в нормалната поща отколкото да натиснеш „delete“ в имейла си. Усещайте се малко, гийкс:)))

 • Reply fabio 14.11.2008 at 13:25

  Аз лично съм ОЧАРОВАН от услугите им!!! Дестинации по цял свят,хотели , коли под наем и всичко това само с няколко клика от домашния компютър-не е ли страхотно?Относно спама- незнам какво толко се мръщите- леле голям проблем,имам едно непоискано писмо , сега какво ще правя…..малеееее спам :( ….НЕ МОГА ДА СПЯ СПОКОЙНО…..УЕБ КУЛТУРА – МОЛЯ ВИ , НЕ МЕ РАЗСМИВАЙТЕ… internet = свобода !!!

 • Reply singu 11.11.2008 at 4:18

  User, съгласно статистиката на спам отговаря един на 1 млн получили го. Не вярвам да има толкова Интернет потребители в България, и в резултат не вярвам дори и един клиент да спечелят от подобна тъпотия

 • Reply Христина 10.11.2008 at 19:13

  Аз конкрентно съм от хората които са се опитали да ползват услугите им.Извинете , че ще поместя линк.
  http://somemetalsam.blogspot.com/2008/05/blog-post_20.html

  Трагедия!

 • Reply User 10.11.2008 at 18:47

  Ако един процент му отговорят на СПАМ писмото той е много доволен – повярвай ми! Проблема не е в този който праща спама, проблема е в това че има кой да му отговаря – затва страдаме всички.

 • Reply Gorski 10.11.2008 at 18:45

  Момчета, ако в този спам имаше талон за 33.33333% отстъпка от цените на самолетните билети по Коледа, друга песен щяхте да пеете.

  Подобен тип спам работи, когато го таргетираш добре. Лошото е, че от години в центранзит не могат да разберат, че (още) едно запитване към базата данни може да превърне тази дискусия от: „Гаден спам“ в „Страхотна оферта“.

 • Reply Intel 30.10.2008 at 17:18

  Кво става с мрежата бе хора?

 • Reply Добри Божилов 30.10.2008 at 15:23

  Нещо не разбирам защо до моя пост се появи снимката на вуйчо ми. Прочее, този блог при мен много бавно се отваря. Само аз ли съм така?

 • Reply Добри Божилов 30.10.2008 at 15:20

  Като човек, имащ известен опит в ползването на спам в не толкова далечното минало, потвърждавам че от него няма никаква рекламна полза. Нещо повече – проекти, в които не ползвам спам, се развиват по-добре от такива, в които съм ползвал. Очевидно остава известно недоверие у хората, дори когато вече не спамиш. Спамът вероятно върши работа за реклама на порно и хазарт, защото там той е най-дребния носител на негативни възприятия…

 • Reply Любомир Петров 30.10.2008 at 13:53

  Интересното е, че пишат от мейл маркетинг@, това ли е им е разбирането за маркетинг ? лол

 • Reply Боян 30.10.2008 at 1:51

  И аз го получих… Аз обаче бях обикалял из сайта им преди седмица-две та не помня дали не е имало нещо регистрация та за това. А иначе, това първото съобщение е малко малоумно. Предназначено е за тези дето нищо не вдяват… или е писано от някой надянат. Мисля тези дни да им пиша…

 • Reply Калоян К. Цветков 29.10.2008 at 17:32

  Хех, егати тъпанарите – пратили са спама на пощата на проекта за архива на Ре:ТВ ;) Дали събират email адресите с робот, или някой стои и страничка по страничка събира адресите ?

 • Reply Калоян К. Цветков 29.10.2008 at 17:18

  Шибана мръсна глупост – и при мен дойдоха .. откъде са взели email адресите ?

 • Reply Lose, centransit.bg, lose! « Размисли и страсти на Маркуча 29.10.2008 at 12:11

  […] Майка му дей*а!, Разни   Първо едно извинение — Бого, трий и двата коментара, а аз ще си поговоря с моя […]

 • Reply Маркуча 29.10.2008 at 1:26

  Първото изречение е просто велико: „Съгласно Закона за електронна търговия ви съобщаваме, че настоящото писмо е непоискано търговско съобщение.“ Сиреч уведомяват те, че ти пращат спам. Нагли копелета, не ще и дума. Lose, centransit.bg, lose!

 • Reply Маркуча 29.10.2008 at 1:11

  И тебе ли налазиха? Първото изречение на писмото им ме хвърли в музиката: „Уведомяваме ви, че по смисъла на ЗЕТ това е непоискано търговско съобщение“. По случайност, чл. 6 (4) от цитирания закон гласи: „Забранява се изпращането на непоискани търговски съобщения на потребители без предварителното им съгласие.“ (тавтология, ама хайде). Сиреч уведомяват те, че те спамят. Нагли копелета, не може да им се отрече. Мръсниците вече са в няколко блеклиста. Lose, centransit.bg, lose!

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.