PrivacyCamp – след него

Ако сте изпуснали кампа, можете само да съжалявате. Извън веселите моменти, информацията която беше събрана като колективни знания беше доста полезна. Аз продължавам да рия в тази насока и се надявам скоро да имам още повече информяция. Радвам се, че сред кампа имаше и хора на службите (серизно е).

Ето тук, можете да намерите слайдовете, както и примерното приложение с което можете да видите, как на пръв поглед малко данни, могат да се обработят.

Съжалявам, че няма зашис и не може информацията, която беше събрана да бъде видяна от много хора, но аз я имам в главата си и ще се опитам да я изложа в няколко статии. Положението е наистина страшно и макар трафичните данни да не са лични такива по силата на сума ти закони, със тях наистина може да се правят неща, които нарушават свободата на личността, а това е нов поглед върху ситуацията.

Ще се радвам на мнения, ако сте били или на допълнения на приложението на данните. To е с отворен модел и ако знаете как може да се допълни – ще се радвам да го направим заедно.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

Едно мнение за “PrivacyCamp – след него”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.