кошмар

Тази нощ сънувах, че са ме приели за член на ДСБ и ми предстои среща със знаете кой :) Да се еба в главата, хората сънуват голи жени, а аз какво …

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

8 мнения за “кошмар”

 1. Уважаеми посетители, ето какво написах на един човек, чието име скривам, относно лицето Грънчаров – философ – марксист – ленинист -костовист и виден деец на Отечествения Фронт на ДеСеБе. Четете и размишлявайте.

  „Г-н ……,

  Пиша ви във връзка с Вашия коментар, пуснат в блога на ……. на 18 ноември:

  „Не е прилично в “чуждата” къща да се карате! И двамата си имате блогове, правете го там! Как може да си помислите, че под темата „Защо ще успеем да подобрим положението в България?” може и трябва да се джавкате.“

  Г-н ……., Вие явно сте възпитан човек и се стремите да бъдете учтив и любезен с всеки.

  Моето възпитание е далеч по-лошо от Вашето и затова ще Ви уведомя, че аз не се „джафкам“ с Грънчаров, а го изобличавам като манипулант, лъжец и измамник. И правя това именно с цел подобряването на положението в България. То не може да се подобри докато очакваме нещо добро от пропаднали и компрометирани политици, като Костов, и от техните блюдолизци и слуги.

  Одавна разбрах, че с лицето Грънчаров никакъв разумен диалог не може да се води. Въпросният господин просто е заучил един набор от клишета и ги повтаря непрестанно. Ако някой му противоречи веднага бива наречен „ченге“, „червен“, „платен агент“ и прочее. Нахалството му стигна до там, че започна да учи на демокрация и антикомунизъм дори своя съименник от Ботевград, който е бил политзатворник преди 10 ноември. (За тази своя наглост „философът“ беше „благословен“ по нашенски от изстрадалия си съименник.)

  Самият философ-марксист Грънчаров, както и сладникавите му прозрения, разбира се, са твърде нищожни, че да им се придава голямо значение. Грънчаров просто е един от многото лъжци и манипулатори, старателно изопачаващи най-новата ни история и подбутващи ни фалшиви „спасители“. Но Грънчаров явно е амбициозен, иска да е Оберманипулатор, и така успява да изпъкне сред събратята си.

  Да ви занимавам повече с въпросната персона мисля, че е излишно.

  Благодаря за добронамерения Ви коментар. Ще остана, все пак, на предишната си позиция. Защото с лъжците и мошениците може да си в добри отношения, само ако самият ти си лъжец и мошеник.

  С най-добри пожелания,
  Влечугото

  (Това е прякорът ми, лепнат от философа-марксист)

 2. Поредният селянин, наплашен от Костов…
  За съжаление, не-отмиращ вид.

 3. @Радан – а не е с тебе :) С иван костов е :) Мани, мани :)

 4. Oуууу ама това с членството е най-лесно да се уреди веднага. Не си казал, че имаш желание :)

  А за срещата със „знаете кой“, … зависи кой. Ако е с мен – още днес :)

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.