До Русе и назад ++

Maй отдавна не ми е оставало време да драсна малко неща тук.

Русе
Ходихме си с Хриси в Русе, за да опипаме почвата на място за OpenFest. Първо се оказа, че няма автобус в 19.00 и се наложи да пътуваме с влака, което ме отказа скоро пак да ползвам услугите на този превозвач. За радост , обаче не бяха вдигнали цените и бяха по-евтини от автобуса, което не за този маршрут си е направо събитие.

Русе се оказа много променен, имаше доста хора по улиците и много дух. Видяхме се екипа за ОФ в Русе (не е Отечествен Фронт), разпределихме малко задачки. Станислав върши прекрасна работа, за което искам да му благодаря, което малко отсрамва русенци за тяхното отношение към подобен род прояви.

ОФ в Русе ще има, това мога да заявя със сигурност, остава да се уточнят детайлите, но имаме доста време за това. Хубавото е, че някой фирми се усещат и се замислят за подлрепа.

KOЯN
Утре вечер с Боян сме на концерт на Корн, охххх лелеееееее.

ОS
Има няколко много интересни новини на фронта на отворения код , но чакам да се потвърдят на 100% за да мога да ги кажа, но са наистина интересни, свързани с популяризиране на CC лицензите, с Линукс и с отворения код. Стискам си палци.

Ох това е засега, рядко ми остава време да пиша и си мисля за някакъв туул, който да ми конвертира мозъчните вълни към блог съдържание. Естествено да е под GPL ;)

Оставете ми коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.