Среща на уеб-хора в София – 4 февруари

Малко телеграфно, но е чудесно, ако сте в/от София и се занимавате с уеб, да отидете на срещата, тази сряда на всеки, който се интересува от уеб. Тя е неформална, но си носете визитки и много, много настроение, за да можете да си изкарате чудесно

Събитието, този път се организира от списание .нет, започва в 19:00 часа и ще бъде в клуб „Грамофон“ на Будапеща 6 – срещу института Гьоте. Точно до пресечката на Будапеща с Дондуков.

Идете, пък, можете да бъдете чудесно изненадани с подарък от конференцията за мобилен маркетинг, блогове, уеб-технологии и принципи.

Още?
Повече за срещата, има тук.

Влезте в общността на блога ми.
8269 човека го направиха от 2004 година досега! Запишете се и получавайте нови материали от време на време.
Аз мразя спама. Няма да получавате такъв от мен.

10 мнения за “Среща на уеб-хора в София – 4 февруари”

 1. Звучи интересно. И то много. Качете някакви снимки за да се радваме на събирането там. И аз ще се постарая да дойда. ;)

 2. Г-н Шопов, моля Ви, подкрепете с името и авторитета си тази идея: Инициатива за учредяване на ГРАЖДАНСКИ КЛУБ за подкрепа на демокрацията и на европейската ориентация на България

  Много е важно хора като Вас да спомогнат за раздвижването на духовете, но не само в съзерцателен план (като форумни дискусии на спокойно умуващи и възмущаващи се граждани), но и по-практически, реално, в действителността. Трябва нещо да се случи, иначе развитието на нещата е направо гибелно: нали не искаме да видим нашата България разпъната и унизена от руско-българската олигархия така, както е разпъната и унизена путинската Русия?! Трябва с всички сили да противодействаме да не се случи това, т.е. да вдъхнем живот и да дадем нови сили на замрялата българска демокрация, а също и да спомогнем за съхраняването на европейската ориентация на страната ни.

  Битката няма да е лека, но не трябва да се оставяме на произвола на безскрупулните ни управници. По тази причина апелирам да подпомогнете с каквото можете за популяризирането на предложената идея, за да стане така, че инициативата да не се провали, както обикновено става, по най-добър български обичай: всички гузно седят, гледат сеир и мълчат, никой и малкия си пръст не ще да си мръдне!

  Ето и още една инициатива, която заслужава подкрепа и разпространение: Българската демокрация е мъртва: длъжни сме да я възкресим!

  Благодаря за търпението и вниманието!

 3. Свежо: и защо не? Даже и с баба ти. Ако не ползва интернет, все нещо споделяте с нея, значи и тя е уеб :) Няма лошо. Някой ден наистина ще е така.
  Помисли, че ще дойде ден да бъдеш уеб дядо :)

 4. Свежо: еми не разбирам – казано честно не познавам човек който да не ползва нет?
  майка ми която е на 60 ползва нет всеки ден – по работа…забавлява се (чете хороскоп) не знам дали чати, но поне по 6 часа на ден е в нета :) веб човек ли ме е отгледал ?….ааа има и лаптоп даже….ще дойда с нея – става ли?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.